Netflix geeft de melding 'Er is helaas geen internetverbinding. (N0)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

Er is helaas geen internetverbinding. Maak verbinding en probeer het opnieuw. (N0)

Dit wijst meestal op een probleem met de netwerkverbinding waardoor je Windows 10-computer geen verbinding kan maken met Netflix. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Je internetverbinding testen

Je kunt de internetverbinding van je computer testen door naar een webpagina te gaan, zoals netflix.com.

Als de pagina in je browser niet kan worden geopend omdat je computer geen verbinding met internet heeft, is er mogelijk een verbindingsprobleem opgetreden. Hiervoor moet je je thuisnetwerk of de internetverbinding van je computer controleren. Bekijk de ondersteuningssite van Microsoft voor meer hulp.

Probeer Netflix opnieuw zodra je verbinding met internet hebt.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.