Interactieve series en films op Netflix

Interactieve titels zijn een leuke manier om Netflix te ervaren. In elke titel kun je keuzes maken voor de personages en het verhaal zelf vormgeven. Elke keuze leidt tot een ander avontuur. Je kunt dus steeds dezelfde content bekijken en telkens een nieuw verhaal zien.

Je kunt ze kijken op de meeste nieuwe apparaten, waaronder smart-tv's, streaming mediaplayers, gameconsoles, computerbrowsers, Android-telefoons en -tablets, iPhones, iPads en iPod touches. Zorg dat de nieuwste versie van de Netflix-app wordt uitgevoerd om deze titels te kijken.

Mijn apparaat wordt niet ondersteund

Als je een bericht krijgt dat je apparaat niet wordt ondersteund, kun je het probleem mogelijk oplossen met een update. Je kunt ook een ander apparaat met Netflix proberen.

Tv's, gameconsoles en streaming players die kunnen worden gekoppeld aan een tv:

• Zorg dat het apparaat is bijgewerkt. Weet je niet zeker hoe je de systeemsoftware van je apparaat kunt bijwerken? Raadpleeg dan de gebruikershandleiding of neem contact op met de fabrikant.

Android-telefoons en -tablets:

iPhone, iPad of iPod touch-apparaten:

Computers:

Momenteel niet ondersteund:

• Apple TV

• Chromecast 1e-3e generatie en Ultra (via Chromecast met Google TV-modellen worden ondersteund)

• De Netflix-app op Windows-computers en -tablets (ook al kun je in een browser kijken)

• Tesla-touchscreens

• Browsers met Silverlight

Opmerking:
Als je je apparaat bijwerkt, garandeert dit niet dat je apparaat werkt met interactieve titels.