Interactieve series en films op Netflix

Dit zijn series, films of trivia op Netflix waarbij jij onder meer het verhaal bepaalt en de vragen beantwoordt. In sommige interactieve specials kun jij bepalen wat er gaat gebeuren, terwijl andere meer op trivia lijken.

Je kunt interactieve specials afspelen op de meeste nieuwe apparaten, waaronder:

• smart-tv's

• streaming mediaplayers

• gameconsoles

• computerbrowsers

• Android-telefoons en -tablets

• iPhones, iPads en iPod touch

Zorg dat je de nieuwste versie van de Netflix-app uitvoert op je apparaat om deze specials te kijken.

Als je apparaat interactieve specials ondersteunt, wordt een van deze badges weergegeven onderaan in het midden van de illustratie van titels die je kunt afspelen:

Apparaat niet ondersteund

Als je een bericht krijgt dat je apparaat niet wordt ondersteund, kun je het probleem mogelijk oplossen met een update. Je kunt ook een ander apparaat met Netflix proberen.

Als je je apparaat bijwerkt, garandeert dit niet dat je apparaat werkt met interactieve specials.

Tv's, gameconsoles en streaming players die kunnen worden gekoppeld aan een tv:

Zorg dat het apparaat is bijgewerkt. Weet je niet zeker hoe je de systeemsoftware van je apparaat kunt bijwerken? Raadpleeg dan de gebruikershandleiding of neem contact op met de fabrikant.

Android-telefoons en -tablets

Hiervoor heb je de nieuwste versie van de Netflix-app nodig. Deze is beschikbaar in de Google Play Store. Zie De Netflix-app bijwerken op je Android-apparaat.

iPhone, iPad of iPod touch

Hiervoor heb je de nieuwste versie van de Netflix-app nodig. Deze is beschikbaar in de App Store. Zie De Netflix-app bijwerken op je iPhone, iPad of iPod touch.

Computers

Je kunt interactieve specials afspelen in je browser. Raadpleeg Browsers die door Netflix worden ondersteund om te controleren of je de nieuwste browserversie hebt.

Niet ondersteund:

• Apple TV

• Chromecast 1e-3e generatie en Ultra (via Chromecast met Google TV-modellen worden ondersteund)

• De Netflix-app op Windows-computers en -tablets (ook al kun je in een browser afspelen)

• Tesla-touchscreens