Netflix meldt 'Dit account is niet meer actief'.

Als je de foutcode E111 of deze melding ziet:

Dit account is niet meer actief. Meld je opnieuw aan of meld je aan met een ander account.

Dit betekent dat je Netflix-account niet meer actief is of de opgeslagen gegevens op je apparaat moeten worden vernieuwd.

Volg de stappen op je apparaat om het probleem op te lossen.

Tv of streamingapparaat

Controleer of je Netflix-account actief is

Dit probleem kan optreden wanneer je Netflix-lidmaatschap niet meer actief of momenteel geblokkeerd is.

Voer een van de volgende handelingen uit om het probleem op te lossen:

Ga naar de volgende stappen als je Netflix-lidmaatschap momenteel actief is of je de optie Lidmaatschap hernieuwen niet ziet op de pagina Account.

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat

Met deze stappen worden mogelijk opgeslagen apps, gegevens of instellingen op je apparaat gewist. Zorg dat je je wifinaam en -wachtwoord en je Netflix-inloggegevens bij de hand hebt voordat je doorgaat.

Als je dit probleem wilt oplossen, moet je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Vraag hun om hulp met deze stappen. Probeer Netflix na elke stap opnieuw om te zien of het probleem is opgelost.

1. Werk de firmware of software van je apparaat bij naar de nieuwste versie.

2. Herstel je apparaat naar de oorspronkelijke instellingen.

Als de fabrikant het probleem niet kan oplossen of als deze stappen niet werken, moet je een ander apparaat gebruiken om Netflix te kijken.

iPhone of iPad

Controleer of je Netflix-account actief is

Dit probleem kan optreden wanneer je Netflix-lidmaatschap niet meer actief of momenteel geblokkeerd is.

Voer een van de volgende handelingen uit om het probleem op te lossen:

Ga naar de volgende stappen als je Netflix-lidmaatschap momenteel actief is of je de optie Lidmaatschap hernieuwen niet ziet op de pagina Account.

Uitloggen bij Netflix

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu meer-pictogram.

4. Tik op Uitloggen pictogram uitloggen en tik ter bevestiging nogmaals op Uitloggen.

5. Log weer in op Netflix en probeer het opnieuw.

De Netflix-app opnieuw installeren

Als je de app verwijdert worden opgeslagen downloads op je apparaat verwijderd en word je uitgelogd bij Netflix.
  1. Houd je vinger in het startscherm op de Netflix-app.

2. Tik op Verwijder app > Verwijder app > Verwijder.

3. Open de App Store en zoek naar 'Netflix'.

4. Tik op Netflix en tik op het cloudpictogram om de app te downloaden. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren. Als je het vergeten bent, volg dan de stappen van Apple om het opnieuw in te stellen.

5. Probeer Netflix opnieuw nadat de app is geïnstalleerd.

Opmerking:
Als je de Netflix-app niet kunt vinden nadat je deze hebt verwijderd, volg dan de stappen van Apple om een app opnieuw te downloaden vanuit de App Store.

Android-telefoon of -tablet

Controleer of je Netflix-account actief is

Dit probleem kan optreden wanneer je Netflix-lidmaatschap niet meer actief of momenteel geblokkeerd is.

Voer een van de volgende handelingen uit om het probleem op te lossen:

Ga naar de volgende stappen als je Netflix-lidmaatschap momenteel actief is of je de optie Lidmaatschap hernieuwen niet ziet op de pagina Account.

Uitloggen bij Netflix

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op Uitloggen en tik ter bevestiging nogmaals op Uitloggen.

5. Log weer in op Netflix en probeer het opnieuw.

Alle overige apparaten

Controleer of je Netflix-account actief is

Dit probleem kan optreden wanneer je Netflix-lidmaatschap niet meer actief of momenteel geblokkeerd is.

Voer een van de volgende handelingen uit om het probleem op te lossen:

Ga naar de volgende stappen als je Netflix-lidmaatschap momenteel actief is of je de optie Lidmaatschap hernieuwen niet ziet op de pagina Account.