Netflix werkt niet

Als Netflix niet werkt, zijn er een paar mogelijke oorzaken, waaronder:

• Een probleem met de netwerkverbinding
  • Een probleem met je apparaat.
  • Een probleem met de Netflix-app of het Netflix-account

Om weer te kunnen kijken:

• Als je een foutcode of bericht op je scherm ziet, voer dan de code in de zoekbalk hieronder in om stappen voor probleemoplossing op te vragen.
  • Als je geen foutcode of bericht ziet, beschrijf dan het probleem in de zoekbalk. Voorbeelden van problemen zijn een zwart scherm of de onmogelijkheid om in te loggen.
  • Als je nog steeds niet kunt kijken, ga dan na of er een servicestoring bij Netflix is.