Waarom doet Netflix het niet?

Als Netflix niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de netwerkverbinding, met je apparaat of met je Netflix-app of -account.

Als je weer wilt kijken, controleer dan of je op het scherm een foutcode of -melding ziet en voer deze in de onderstaande zoekbalk in. Als je tijdens het probleem geen foutcode of -melding ziet, zoek dan naar het opgetreden probleem, zoals 'zwart scherm' of 'kan me niet aanmelden'.

Als je een artikel hebt opgezocht maar nog steeds geen Netflix kunt kijken, ga dan hier na of we servicestoringen hebben gemeld. Het komt niet vaak voor, maar soms kunnen ook wij niet goed verbinding maken met internet.