Jag ser inga Ultra HD 4K-titlar när jag bläddrar på Netflix.

Du kan titta på titlar i Ultra HD om det stöds av din enhet, ditt abonnemang och din anslutningshastighet. Om du uppfyller alla Ultra HD-krav, men fortfarande inte ser några Ultra HD-titlar när du bläddrar på Netflix, följer du felsökningsstegen för din enhet nedan.

Amazon Fire TV/Stick

För att titta på titlar i Ultra HD kan du behöva ändra inställningen för bildupplösning på din enhet. Följ de här stegen för att ändra inställningen:

1. Från Amazon-hemskärmen går du till  Inställningar (Settings) > Bild och ljud (Display & Sounds) > Bild (Display).

2. Öppna avsnittet Bildupplösning (Video Resolution).

3. Välj alternativet Auto (upp till 4K Ultra HD) (Auto (up to 4K Ultra HD)).

Obs!
    Om du ser alternativet Auto, men inte Auto (upp till 4K Ultra HD) (Auto (up to 4K Ultra HD)), kontrollerar du om din Amazon Fire TV-enhet uppfyller våra Ultra HD-krav.
  4. Prova Netflix igen.

Windows 10

Din dator kanske saknar ett tillägg som behövs för att spela upp Ultra HD 4K.

Installera videotillägget HEVC
  1. Navigera till Microsofts sida för videotillägget HEVC.

2. Välj Hämta.

3. Om en dialogruta visas väljer du Öppna Microsoft Store, och sedan väljer du Hämta igen.

4. När du har laddat ner tillägget provar du Netflix.

Alla andra enheter

Vi undersöker det här felet. Kontakta Netflix kundtjänst för att hjälpa oss med vår undersökning.