Använda Netflix på din TiVo

Välkommen till Netflix på din TiVo! Läs den här artikeln för att lära dig om Netflix funktioner och hur du konfigurerar och loggar ut från ditt konto. Om du är osäker på om din enhet stödjer Netflix följer du stegen på fliken Konfigurera Netflix (Set up Netflix) för att försöka hitta Netflix-appen.

Netflix-funktioner

Netflix är tillgängligt på många TiVo-enheter.

Netflix streamingfunktioner på enheter som stöds inkluderar:

Regioner som stöds
Netflix finns tillgängligt världen över, och de flesta enheter fungerar överallt där Netflix är tillgängligt. Mer information finns i vår karta över regioner som stöds. Om du funderar på att köpa en ny enhet bör du kontrollera med tillverkaren om den stödjer Netflix i din region.

På äldre enheter kan du uppmanas besöka netflix.com/activate för att konfigurera enheten. Dessa enheter stödjer bara Netflix i USA och i Kanada.

Navigering
På de flesta enheter kan du bläddra igenom rader med serier och filmer på Netflix, bland annat en rad med innehåll från Min lista (My List). Varje rad representerar en kategori (komedi, drama, tv-serier, etc.) som vi föreslår utifrån vad du har tittat på tidigare.

På äldre enheter kanske det inte finns rader med kategorier, men du kan bläddra i Min lista (My list) som du kan skapa på Netflix webbplats.

Upplösning
De flesta enheter kan streama Netflix i HD med snabba internetanslutningar och spelar upp Netflix med den maximala upplösning som stöds (mer information finns i våra hastighetsrekommendationer för internetanslutningar).

Undertexter och alternativt ljud
Lär dig hur du aktiverar undertexter, dold text och alternativt ljud (inklusive 5.1-surroundljud) som finns tillgängliga för många serier och filmer. För att ta reda på om din enhet stödjer 5.1-ljud går du till valfri originalserie från Netflix och kontrollerar om det finns ett alternativ för 5.1-ljud. Om inte stödjer din enhet inte denna funktion. På många enheter kan du anpassa utseendet på undertexter och dold text. Enheter som inte stöder anpassning visar undertexter och textning i standardutseende eller så är de inte konfigurerade för att visa undertexter.

Föräldrakontroller
Netflix låter dig ställa in föräldrakontroller på enskilda profiler.

Tabellen nedan beskriver de funktioner som finns tillgängliga på enheter av märket TiVo.

Modell Regioner som stöds Upplösning Ljud och undertexter
TiVo HD USA 720p Ingen tillgänglig
TiVo HD XL USA 720p Ingen tillgänglig
TiVo Premiere USA och Kanada 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
TiVo Premiere XL USA och Kanada 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
TiVo Premiere XL4 USA och Kanada 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
TiVo Mini USA och Kanada 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
TiVo Roamio USA och Kanada 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
TiVo Roamio Plus USA och Kanada 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
TiVo Roamio Pro USA och Kanada 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
TiVo BOLT USA och Kanada 4K Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
Atlantic Broadband – TiVo USA 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
Blue Ridge Communication – TiVo USA 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
Cable One – TiVo USA 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
Com Hem – TiVo Sverige 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
Cogeco – TiVo Sverige 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
GCI – TiVo USA 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
Grande – TiVo USA 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
Mediacom – TiVo USA 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
Midcontinent Communications – TiVo USA 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
RCN – TiVo USA 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
Suddenlink – TiVo USA 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
Virgin Media – The TiVo box United Kingdom 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
Virgin Media – V6 powered by TiVo United Kingdom 4K Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
Vodafone TV Spanien – TiVo Spanien 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud
Wave Communication – TiVo USA 1080p Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud

Konfigurera Netflix

Om du vill ansluta din TiVo till ditt Netflix-konto ser du till att du är på Hemskärmen (Home) och väljer det alternativ nedan som bäst beskriver din enhet.

Series3 (HD, HD XL)

*Obs! Innan du ansluter TiVo till ditt Netflix-konto måste du aktivera videonedladdning i kontoinställningarna på TiVo-webbplatsen.

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på knappen TiVo på fjärrkontrollen för att få tillgång till TiVo Central.
  2. Välj Hitta tv, film och video (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Välj Netflix.
  4. Välj Logga in (Sign In).
    • Välj Ja (Yes) på skärmen Är du medlem hos Netflix? (Are you a member of Netflix?) om du inte ser skärmen Logga in (Sign In). .
    • Om du inte är medlem påbörjar du ett abonnemang.
  5. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.
  6. Välj Fortsätt (Continue).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Series4 (Premiere, Premiere XL, Premiere XL4)

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på knappen TiVo på fjärrkontrollen för att få tillgång till TiVo Central.
  2. Välj Hitta tv, film och video (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Välj Netflix.
  4. Välj Logga in (Sign In).
    • Välj Ja (Yes) på skärmen Är du medlem hos Netflix? (Are you a member of Netflix?) om du inte ser skärmen Logga in (Sign In). .
    • Om du inte är medlem påbörjar du ett abonnemang.
  5. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.
  6. Välj Fortsätt (Continue).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Roamio

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på knappen TiVo på fjärrkontrollen för att få tillgång till TiVo Central.
  2. Välj Hitta tv, film och video (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Välj Netflix.
  4. Välj Logga in (Sign In).
    • Välj Ja (Yes) på skärmen Är du medlem hos Netflix? (Are you a member of Netflix?) om du inte ser skärmen Logga in (Sign In). .
    • Om du inte är medlem påbörjar du ett abonnemang.
  5. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.
  6. Välj Fortsätt (Continue).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

BOLT

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på knappen TiVo på fjärrkontrollen för att få tillgång till TiVo Central.
  2. Välj Hitta tv, film och video (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Välj Netflix.
  4. Välj Logga in (Sign In).
    • Välj Ja (Yes) på skärmen Är du medlem hos Netflix? (Are you a member of Netflix?) om du inte ser skärmen Logga in (Sign In). .
    • Om du inte är medlem påbörjar du ett abonnemang.
  5. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.
  6. Välj Fortsätt (Continue).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Atlantic Broadband – TiVo

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på Hem-knappen (Home) på fjärrkontrollen.
  2. Välj Appar och spel (Apps & Games).
  3. Välj tv och filmer (TV & Movies).
  4. Välj Netflix.
  5. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
  6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Eller

Så här öppnar du Netflix från Kanallistan (Channel Line-up):

1. Ange siffrorna 824 på fjärrkontrollen.
  2. När du har valt kanal 824 väljer du OK för att starta Netflix-appen.
  3. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
  4. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Blue Ridge Communication – TiVo

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på Hem-knappen (Home) på fjärrkontrollen.
  2. Välj Appar och spel (Apps & Games).
  3. Välj tv och filmer (TV & Movies).
  4. Välj Netflix.
  5. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
  6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Eller

Så här öppnar du Netflix från Kanallistan (Channel Line-up):

1. Ange siffrorna 594 på fjärrkontrollen.
  2. När du har valt kanal 594 väljer du OK för att starta Netflix-appen.
  3. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
  4. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Cable One – TiVo

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på Hem-knappen (Home) på fjärrkontrollen.
  2. Välj Appar och spel (Apps & Games).
  3. Välj tv och filmer (TV & Movies).
  4. Välj Netflix.
  5. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
  6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Eller

Så här öppnar du Netflix från Kanallistan (Channel Line-up):

1. Ange siffrorna 558 på fjärrkontrollen.
  2. När du har valt kanal 558 väljer du OK för att starta Netflix-appen.
  3. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
  4. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Com Hem – TiVo

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på Hem-knappen (Home) på fjärrkontrollen.
  2. Välj Appar (Apps).
  3. Välj Netflix.
  4. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
  5. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Eller

Så här öppnar du Netflix från Kanallistan (Channel Line-up):

1. Använd fjärrkontrollen och välj kanal 163 på din tv.
  2. När du har valt kanal 163 väljer du OK för att starta Netflix-appen.
  3. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
  4. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Cogeco – TiVo

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på Hem-knappen (Home) på fjärrkontrollen.
    2. Välj Appar och spel (Apps & Games).
    3. Välj tv och filmer (TV & Movies).
    4. Välj Netflix.
    5. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
    6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Eller

Så här öppnar du Netflix från Kanallistan (Channel Line-up):

1. Använd fjärrkontrollen och välj kanal 661 på din tv.
    2. När du har valt kanal 661 väljer du OK för att starta Netflix-appen.
    3. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
    4. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

GCI – TiVo

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på Hem-knappen (Home) på fjärrkontrollen.
      2. Välj Appar och spel (Apps & Games).
      3. Välj tv och filmer (TV & Movies).
      4. Välj Netflix.
      5. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
      6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Eller

Så här öppnar du Netflix från Kanallistan (Channel Line-up):

1. Ange siffrorna 555 på fjärrkontrollen.
      2. När du har valt kanal 555 väljer du OK för att starta Netflix-appen.
      3. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
      4. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Grande – TiVo

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på Hem-knappen (Home) på fjärrkontrollen.
      2. Välj Appar och spel (Apps & Games).
      3. Välj tv och filmer (TV & Movies).
      4. Välj Netflix.
      5. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
      6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Eller

Så här öppnar du Netflix från Kanallistan (Channel Line-up):

1. Ange siffrorna 399 på fjärrkontrollen.
      2. När du har valt kanal 399 väljer du OK för att starta Netflix-appen.
      3. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
      4. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Mediacom – TiVo

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på Hem-knappen (Home) på fjärrkontrollen.
      2. Välj Appar och spel (Apps & Games).
      3. Välj tv och filmer (TV & Movies).
      4. Välj Netflix.
      5. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
      6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Eller

Så här öppnar du Netflix från Kanallistan (Channel Line-up):

1. Ange numret 499 på fjärrkontrollen.
      2. När du har valt kanal 499 väljer du OK för att starta Netflix-appen.
      3. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
      4. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Midcontinent Communications – TiVo

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på Hem-knappen (Home) på fjärrkontrollen.
      2. Välj Appar och spel (Apps & Games).
      3. Välj tv och filmer (TV & Movies).
      4. Välj Netflix.
      5. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
      6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Eller

Så här öppnar du Netflix från Kanallistan (Channel Line-up):

1. Ange siffrorna 493 på fjärrkontrollen.
      2. När du har valt kanal 493 väljer du OK för att starta Netflix-appen.
      3. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
      4. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

RCN – TiVo

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på Hem-knappen (Home) på fjärrkontrollen.
      2. Välj Appar och spel (Apps & Games).
      3. Välj tv och filmer (TV & Movies).
      4. Välj Netflix.
      5. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
      6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Eller

Så här öppnar du Netflix från Kanallistan (Channel Line-up):

1. Ange numret 450 eller 750 på fjärrkontrollen.
      2. När du har valt kanal 450 eller 750 väljer du OK för att starta Netflix-appen.
      3. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
      4. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Suddenlink – TiVo

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på Hem-knappen (Home) på fjärrkontrollen.
      2. Välj Appar och spel (Apps & Games).
      3. Välj tv och filmer (TV & Movies).
      4. Välj Netflix.
      5. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
      6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Eller

Så här öppnar du Netflix från Kanallistan (Channel Line-up):

1. Ange siffrorna 3000 på fjärrkontrollen.
      2. När du har valt kanal 3000 väljer du OK för att starta Netflix-appen.
      3. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
      4. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Wave Communication – TiVo

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på Hem-knappen (Home) på fjärrkontrollen.
      2. Välj Appar och spel (Apps & Games).
      3. Välj tv och filmer (TV & Movies).
      4. Välj Netflix.
      5. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
      6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Eller

Så här öppnar du Netflix från Kanallistan (Channel Line-up):

1. Ange numret 697 eller 999 på fjärrkontrollen.
      2. När du har valt kanal 697 eller 999 väljer du OK för att starta Netflix-appen.
      3. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
      4. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Virgin Media – The TiVo box och V6 powered by TiVo

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på Hem-knappen (Home) på fjärrkontrollen.
      2. Välj Sök & Upptäck (Search & Discover).
      3. Välj Netflix.
      4. Ange PIN-koden för föräldrakontroll (Parental Control PIN) (som standard är PIN-koden 1234).
      5. Välj Logga in (Sign In).
        • Välj Ja (Yes) på skärmen Är du medlem hos Netflix? (Are you a member of Netflix?) om du inte ser skärmen Logga in (Sign In). .
        • Om du inte är medlem än följer du instruktionerna, eller så kan du påbörja ett abonnemang på nätet.
      6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.
      7. Välj Fortsätt (Continue).

Eller

Så här öppnar du Netflix från Kanallistan (Channel Line-up):

1. Använd fjärrkontrollen och välj kanal 204 på din tv.
      2. När du har valt kanal 204 väljer du OK för att starta Netflix-appen.
      3. Ange PIN-koden för föräldrakontroll (Parental Control PIN) (som standard är PIN-koden 1234).
      4. Välj Logga in (Sign In).
        • Välj Ja (Yes) på skärmen Är du medlem hos Netflix? (Are you a member of Netflix?) om du inte ser skärmen Logga in (Sign In). .
        • Om du inte är medlem än följer du instruktionerna, eller så kan du påbörja ett abonnemang på nätet.
      5. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.
      6. Välj Fortsätt (Continue).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Vodafone TV Spanien – TiVo

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på Hem-knappen (Home) på fjärrkontrollen.
      2. Välj Appar (Apps).
      3. Välj Netflix.
      4. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
      5. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Eller

Så här öppnar du Netflix från Kanallistan (Channel Line-up):

1. Använd fjärrkontrollen och välj kanal 444 på din tv.
      2. När du har valt kanal 444 väljer du OK för att starta Netflix-appen.
      3. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
      4. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

TiVo-box från din kabel-tv-leverantör

Anslut från hemskärmen:

1. Tryck på Hem-knappen (Home) på fjärrkontrollen.
      2. Välj Appar och spel (Apps & Games).
      3. Välj tv och filmer (TV & Movies).
      4. Välj Netflix.
      5. Välj Logga in (Sign In) på Netflix hemskärm.
      6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Logga ut från Netflix

Följ stegen nedan för att logga ut från ditt Netflix-konto på din enhet.

Series3 (HD, HD XL)

1. Börja på hemskärmen på TiVo och öppna TiVo Central.
      2. Välj Inställningar och Meddelanden (Settings & Messages).
      3. Välj Konto- och systeminformation (Account & System info).
      4. Välj Netflix-kontoinformation (Netflix Account Info).
      5. Välj Inaktivera den här enheten (Deactivate this device).

Series4 (Premiere, Premiere XL, Premiere XL4)

1. Börja på hemskärmen på TiVo och öppna TiVo Central.
      2. Välj Inställningar och Meddelanden (Settings & Messages).
      3. Välj Hjälp (Help).
      4. Välj Konto- och systeminformation (Account & System info).
      5. Välj Videoleverantörskonton (Video Provider Accounts).
      6. Välj Netflix-kontoinformation (Netflix Account Information).
      7. Välj Inaktivera den här enheten (Deactivate this device).

Roamio

1. Börja på hemskärmen på TiVo och öppna TiVo Central.
      2. Välj Inställningar och Meddelanden (Settings & Messages).
      3. Välj Konto- och systeminformation (Account & System info).
      4. Välj Videoleverantörskonton (Video Provider Accounts).
      5. Välj Netflix-kontohantering (Netflix Account Management).
      6. Välj Inaktivera den här enheten (Deactivate this device).

BOLT

1. Börja på hemskärmen på TiVo och öppna TiVo Central.
      2. Välj Inställningar och Meddelanden (Settings & Messages).
      3. Välj Hjälp (Help).
      4. Välj Konto- och systeminformation (Account & System info).
      5. Välj Videoleverantörskonton (Video Provider Accounts).
      6. Välj Netflix-kontoinformation (Netflix Account Information).
      7. Välj Inaktivera den här enheten (Deactivate this device).

Atlantic Broadband – TiVo

1. Börja på hemskärmen på TiVo och öppna TiVo Central.
      2. Välj Inställningar och meddelanden (Settings & Messages).
      3. Välj Konto- och systeminformation (Account & System info).
      4. Välj Netflix-kontoinformation (Netflix Account Information).
      5. Välj Inaktivera den här enheten (Deactivate this device).

Blue Ridge Communication – TiVo

1. Börja på hemskärmen på TiVo och öppna TiVo Central.
      2. Välj Inställningar och meddelanden (Settings & Messages).
      3. Välj Konto- och systeminformation (Account & System info).
      4. Välj Netflix-kontoinformation (Netflix Account Information).
      5. Välj Inaktivera den här enheten (Deactivate this device).

Cable One – TiVo

1. Börja på hemskärmen på TiVo och öppna TiVo Central.
      2. Välj Inställningar och meddelanden (Settings & Messages).
      3. Välj Konto- och systeminformation (Account & System info).
      4. Välj Netflix-kontoinformation (Netflix Account Information).
      5. Välj Inaktivera den här enheten (Deactivate this device).

Com Hem – TiVo

1. Börja på hemskärmen på TiVo och öppna TiVo Start.
      2. Välj Inställningar och hjälp (Settings & Messages).
      3. Välj Konto- och systeminformation (Account & System info).
      4. Välj Netflix-kontoinformation (Netflix Account Information).
      5. Välj Inaktivera den här enheten (Deactivate this device).

Cogeco – TiVo

1. Börja på hemskärmen på TiVo och öppna TiVo Central.
      2. Välj Inställningar och meddelanden (Settings & Messages).
      3. Välj Konto- och systeminformation (Account & System info).
      4. Välj Netflix-kontoinformation (Netflix Account Information).
      5. Välj Inaktivera den här enheten (Deactivate this device).

GCI – TiVo

1. Börja på hemskärmen på TiVo och öppna TiVo Central.
        2. Välj Inställningar och meddelanden (Settings & Messages).
        3. Välj Konto- och systeminformation (Account & System info).
        4. Välj Netflix-kontoinformation (Netflix Account Information).
        5. Välj Inaktivera den här enheten (Deactivate this device).

Grande – TiVo

1. Börja på hemskärmen på TiVo och öppna TiVo Central.
        2. Välj Inställningar och meddelanden (Settings & Messages).
        3. Välj Konto- och systeminformation (Account & System info).
        4. Välj Netflix-kontoinformation (Netflix Account Information).
        5. Välj Inaktivera den här enheten (Deactivate this device).

Mediacom – TiVo

1. Börja på hemskärmen på TiVo och öppna TiVo Central.
        2. Välj Inställningar och meddelanden (Settings & Messages).
        3. Välj Konto- och systeminformation (Account & System info).
        4. Välj Netflix-kontoinformation (Netflix Account Information).
        5. Välj Inaktivera den här enheten (Deactivate this device).

Midcontinent Communications – TiVo

1. Börja på hemskärmen på TiVo och öppna TiVo Central.
        2. Välj Inställningar och meddelanden (Settings & Messages).
        3. Välj Konto- och systeminformation (Account & System info).
        4. Välj Netflix-kontoinformation (Netflix Account Information).
        5. Välj Inaktivera den här enheten (Deactivate this device).

RCN – TiVo

1. Börja på hemskärmen på TiVo och öppna TiVo Central.
        2. Välj Inställningar och meddelanden (Settings & Messages).
        3. Välj Konto- och systeminformation (Account & System info).
        4. Välj Netflix-kontoinformation (Netflix Account Information).
        5. Välj Inaktivera den här enheten (Deactivate this device).

Suddenlink – TiVo

1. Börja på hemskärmen på TiVo och öppna TiVo Central.
        2. Välj Inställningar och meddelanden (Settings & Messages).
        3. Välj Konto- och systeminformation (Account & System info).
        4. Välj Netflix-kontoinformation (Netflix Account Information).
        5. Välj Inaktivera den här enheten (Deactivate this device).

Virgin Media – The TiVo box och V6 powered by TiVo

1. Börja på TiVos hemskärm genom att välja Hem (Home).
        2. Välj Hjälp och inställningar (Help & Settings).
        3. Välj Systeminformation (System Info).
        4. Välj Netflix-kontoinformation (Netflix Account Information).
        5. Välj Logga ut från Netflix (Sign Out of Netflix Account).

Vodafone TV Spanien – TiVo

1. Börja på hemskärmen på TiVo och öppna TiVo Central.
        2. Välj Inställningar och meddelanden (Settings & Messages).
        3. Välj Konto- och systeminformation (Account & System info).
        4. Välj Netflix-kontoinformation (Netflix Account Information).
        5. Välj Inaktivera den här enheten (Deactivate this device).

Wave Communication – TiVo

1. Börja på hemskärmen på TiVo och öppna TiVo Central.
        2. Välj Inställningar och meddelanden (Settings & Messages).
        3. Välj Konto- och systeminformation (Account & System info).
        4. Välj Netflix-kontoinformation (Netflix Account Information).
        5. Välj Inaktivera den här enheten (Deactivate this device).

TiVo-box från din kabel-tv-leverantör

1. Börja på hemskärmen på TiVo och öppna TiVo Central.
        2. Välj Inställningar och meddelanden (Settings & Messages).
        3. Välj Konto- och systeminformation (Account & System info).
        4. Välj Netflix-kontoinformation (Netflix Account Information).
        5. Välj Inaktivera den här enheten (Deactivate this device).

Netflix i Ultra HD

Netflix finns tillgängligt i Ultra HD på vissa TiVo-streamingspelare. För att streama i Ultra HD behöver du:

• En tv som är kompatibel med Ultra HD-streaming från Netflix och är ansluten till din TiVo via en HDMI-port som stödjer HDCP 2.2 eller senare (vanligtvis HDMI 1-porten).
        • Ett abonnemang som stöder streaming i Ultra HD. Se vilket abonnemang du har just nu på netflix.com/ChangePlan.
        • En stabil internetanslutning på 25 megabit per sekund eller mer. Se Kan jag streama Netflix i Ultra HD? för mer information.
        • Kontrollera att inställningen för streamingkvalitet är Auto eller Hög (High). Mer information om inställningar för videokvalitet finns i artikeln Uppspelningsinställningar.

Följande TiVo-modeller stöder för närvarande Netflix i Ultra HD:

• BOLT
        • Virgin Media – V6 powered by TiVo