Hur du använder Netflix på din streamingspelare från Netgear

Välkommen till Netflix på din Netgear-streamingspelare! Läs den här artikeln för att lära dig om Netflix funktioner och hur du konfigurerar och loggar ut från ditt konto. Om du är osäker på om din enhet stöder Netflix följer du stegen i avsnittet Konfigurera Netflix (Set up Netflix) för att försöka hitta Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurera Netflix
Logga ut från Netflix

Netflix är tillgängligt på vissa streamingspelare från Netgear. Netflix streamingfunktioner på enheter som stöds inkluderar:

Regioner som stöds
Netflix är tillgängligt på streamingspelare från Netgear i USA, Kanada, Latinamerika, Europa, Australien och Nya Zeeland.

Navigering
På de flesta enheter kan du bläddra igenom rader med serier och filmer, bland annat en rad med innehåll från Min lista (My List). Varje rad representerar en kategori, som komedi, drama eller serier, som vi visar utifrån vad du har tittat på tidigare.

Upplösning
De flesta enheter kan streama Netflix i högupplösning med snabba internetanslutningar och spelar upp innehåll med högsta möjliga upplösning.

Föräldrakontroller
Du kan ställa in föräldrakontroller på enskilda profiler.

Undertexter och alternativt ljud
Lär dig hur du sätter på undertexter, dold text och alternativt ljud (inklusive 5.1-surroundljud) som finns tillgängliga för många serier och filmer. På många enheter kan du anpassa utseendet på undertexter och dold text. Vissa enheter visar undertexter och dold text i standardutseende eller är inte konfigurerade för att visa undertexter.

Om du vill ansluta din Netgear-mediaspelare till ditt Netflix-konto ser du till att du är på Hemskärmen (Home) och väljer det alternativ nedan som bäst beskriver din enhet.

Netgear NeoTV

1. Börja från hemskärmen på din tv.

2. Tryck på Netflix-knappen på din fjärrkontroll.

3. I Netflix-appen väljer du Logga in (Sign In) och följer instruktionerna på skärmen.

Netgear Roku

Obs!
Denna enhet måste aktiveras på tillverkarens webbplats innan du kan använda Netflix.
  1. Öppna startskärmen och välj Netflix. Om Netflix saknas går du till Netgears supportwebbplats för att få hjälp.

2. Välj Ja (Yes) på skärmen Är du medlem hos Netflix? (Are you a member of Netflix?) .

3. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix och välj sedan Logga in (Sign In).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Följ stegen nedan för att logga ut från ditt Netflix-konto på din enhet.

Netgear NeoTV PRIME (GTV100)

1. Välj ikonen Alla appar (All Apps) från Hemskärmen (Home) på Netgear Neo TV.

2. Markera Netflix-appen.

3. Håll knappen OK nedtryckt på fjärrkontrollen tills appens informationsskärm visas.

4. Välj Rensa data (Clear Data) på appens informationsskärm. Nu inaktiveras Netflix på enheten.

Netgear NeoTV (NTV200)

1. VäljInställningar (Settings) från Hemskärmen (Home) på Netgear Neo TV.

2. Välj Allmänt (General).

3. Välj Återställ fabriksinställningar (Restore Factory Settings).

4. Välj Inaktivera Netflix (Deactivate Netflix). Nu inaktiveras Netflix på enheten.

Netgear NeoTV (NTV300)

1. VäljInställningar (Settings) från Hemskärmen (Home) på Netgear Neo TV.

2. Välj Allmänt (General).

3. Välj Återställ fabriksinställningar (Restore Factory Settings).

4. Välj Inaktivera Netflix (Deactivate Netflix). Nu inaktiveras Netflix på enheten.

Netgear NeoTV Pro (NTV300S)

VäljInställningar (Settings) från Hemskärmen (Home) på Netgear Neo TV.

Välj Allmänt (General).

Välj Återställ fabriksinställningar (Restore Factory Settings).

Välj Inaktivera Netflix (Deactivate Netflix). Nu inaktiveras Netflix på enheten.

Netgear NeoTV Max (NTV300SL)

1. VäljInställningar (Settings) från Hemskärmen (Home) på Netgear Neo TV.

2. Välj Allmänt (General).

3. Välj Återställ fabriksinställningar (Restore Factory Settings).

4. Välj Inaktivera Netflix (Deactivate Netflix). Nu inaktiveras Netflix på enheten.

Netgear Roku

1. Tryck på knappen Hem (Home) på din fjärrkontroll.

2. Välj Inställningar (Settings).

3. Välj Netflix-inställningar (Netflix Settings).

4. Välj Inaktivera den här spelaren från mitt Netflix-konto (Deactivate this player from my Netflix account).

5. Välj Ja (Yes). Nu inaktiveras Netflix på enheten.