Använda Netflix på din Nvidia Shield Android TV-streamingspelare

Välkommen till Netflix på din Nvidia Shield Android TV-streamingspelare! Läs den här artikeln för att lära dig om Netflix funktioner och hur du konfigurerar och loggar ut från ditt konto. Om du är osäker på om din enhet stöder Netflix följer du stegen på fliken Konfigurera Netflix (Set up Netflix) för att försöka hitta Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurera Netflix
Logga ut från Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix finns tillgängligt på vissa Nvidia Shield Android TV-streamingspelare. Streamingfunktioner på enheter som stöds inkluderar:

Regioner som stöds:
Netflix finns tillgängligt på Nvidia Shield Android TV-streamingspelare i alla regioner där Netflix-tjänsten finns tillgänglig.

Navigering
På de flesta enheter kan du bläddra igenom rader med serier och filmer på Netflix, bland annat en rad med innehåll från Min lista (My List). Varje rad representerar en kategori (komedi, drama, serier, etc.) som vi föreslår utifrån vad du har tittat på tidigare.

Upplösning
De flesta enheter kan streama Netflix i HD med snabba internetanslutningar och spelar upp Netflix med den maximala upplösning som stöds (mer information finns i våra hastighetsrekommendationer för internetanslutningar).

Undertexter och alternativt ljud
Lär dig hur du aktiverar undertexter, dold text och alternativt ljud (inklusive 5.1-surroundljud) som finns tillgängliga för många serier och filmer. På många enheter kan du anpassa utseendet på undertexter och dold text. Vissa enheter visar undertexter och dold text i standardutseende eller är inte konfigurerade för att visa undertexter.

Föräldrakontroller
Netflix låter dig ställa in föräldrakontroller på enskilda profiler.

Om du vill ansluta din Nvidia Shield Android TV-streamingspelare till ditt Netflix-konto ser du till att du är på Hemskärmen (Home) och följer sedan stegen nedan.

1. Välj Netflix på hemskärmen.

2. Klicka på Logga in som medlem (Member Sign In).

3. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

4. Välj Fortsätt (Continue).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Följ stegen nedan för att logga ut från ditt Netflix-konto på din enhet.

Logga ut från Netflix
  1. Börja från Netflix hemskärm (Home).

2. Navigera till vänster för att öppna menyn och välj sedan Inställningar (Settings).

• Om du inte ser en meny när du navigerar till vänster kan du istället navigera uppåt och sedan välja Inställningar (Settings) eller kugghjulsikonen kugghjulsikonen.

3. Välj Logga ut (Sign out).

4. Välj Ja (Yes) för att bekräfta.

5. Du får nu möjlighet att logga in som en annan Netflix-medlem.

Om du inte hittar Inställningar (Settings) eller kugghjulsikonen:

1. I Netflix-appen trycker du in pilknapparna på fjärrkontrollen i följande ordning:
    uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt.

2. Välj Logga ut (Sign Out), Börja om (Start Over), Inaktivera (Deactivate) eller Återställ (Reset).

3. Du får nu möjlighet att logga in som en annan Netflix-medlem.

Netflix är tillgängligt i Ultra HD på alla Nvidia Shield Android TV-streamingspelare. För att streama i Ultra HD behöver du:

• En tv som är kompatibel med Ultra HD-streaming från Netflix och är ansluten till din Nvidia Shield Android TV via en HDMI-port som stödjer HDCP 2.2 eller senare (vanligtvis HDMI 1-porten).

• Ett abonnemang som stöder streaming i Ultra HD. Se vilket abonnemang du har just nu på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetanslutning på 25 megabit per sekund eller mer.

• Inställningen för streamingkvalitet är Auto eller Hög (High). Mer information om inställningar för videokvalitet finns i artikeln Uppspelningsinställningar.