Kan jag streama Netflix i Dolby Vision eller HDR?

Netflix har stöd för två olika HDR-streamingformat: Dolby Vision och UltraHD Premium (HDR).

Detta behöver du:

Vilka tv-apparater stöder Netflix-streaming i Dolby Vision eller HDR?

Netflix finns tillgängligt i HDR på kompatibla tv-apparater från:

Dolby Vision

• LG

• Roku TV

• Vizio

HDR

• LG

• Hisense

• Panasonic

• Philips

• Roku TV

• Samsung

• Sharp

• Sony

• Toshiba

För att kunna streama Netflix i HDR måste du se till att din tv har den senaste versionen av den inbyggda programvaran. Kontakta tv:ns tillverkare om du är osäker på huruvida din tv kan streama i HDR eller om du behöver hjälp med att uppdatera tv:ns inbyggda programvara.

Netflix stöder Dolby Vision och UltraHD Premium. Leta efter följande logotyper när du ska köpa en tv som stöder HDR:

Dolby Vision
Ultra HD Premium

Stödjer andra enheter Netflix-streaming i Dolby Vision eller HDR?

Följande enheter stödjer HDR-streaming när de är anslutna till en tv som stödjer HDR:

• Apple TV 4K

• Chromecast Ultra

• EntertainTV från Deutsche Telekom

• Nvidia Shield och Nvidia Shield Pro

• PlayStation 4 Pro

• Roku Premiere+ och Roku Ultra

• TDC TV Box

• Xbox One S och Xbox One X

Stöder mobila enheter Netflix-streaming i Dolby Vision eller HDR?

Följande mobila enheter stöder streaming i HDR och Dolby Vision.

Kan jag streama i HDR på min dator?

HDR-streaming är tillgängligt när datorn är ansluten till en skärm som stödjer HDR i:

HDR-streaming på Netflix stöds bara i vissa system. Besök sidorna ovan för information om fullständiga systemkrav.

Hur snabb internetanslutning måste jag ha för att streama Netflix i Dolby Vision eller HDR?

Vi rekommenderar en internetanslutning på minst 25 megabit per sekund för att streama titlar i HDR och Dolby Vision med Ultra HD 4K-upplösning. Även om du har en lägre internetanslutningshastighet kan du titta i HDR med lägre upplösning, t.ex. 1080p. Läs vår artikel Hastighetsrekommendationer för internetanslutning för mer information.

Hur hittar jag titlar som finns tillgängliga i Dolby Vision eller HDR?

Om du har en tv som stödjer HDR och ett Netflix-abonnemang med 4 skärmar kommer du att se HDR-logotypen bredvid beskrivningen av tillgängliga titlar: .

Om du har en tv som stödjer Dolby Vision och ett Netflix-abonnemang med 4 skärmar kommer du att se Dolby Vision-logotypen bredvid beskrivningen av tillgängliga titlar: . På Cast-enheter ser du en liknande Dolby Vision-logotyp på laddningsskärmen: .

Alla titlar finns inte tillgängliga i Dolby Vision eller HDR.