Sådan får du den nyeste forældrekontrol

Hvis du allerede bruger forældrekontrol, der gælder for hele din Netflix-konto, kan du få den nyeste version og tilpasse forældrekontrollen til individuelle profiler.

Sådan får du den nyeste version af forældrekontrol:

1. Gå til siden Konto (Account) i en webbrowser.

2. Åbn Forældrekontrol (Parental Controls).

• Hvis du ikke kan se et link til Forældrekontrol (Parental Controls), har du allerede den seneste og kan anvende kontrollen på hver profil. Brug Forældrekontrol på Netflix (Parental controls on Netflix) til at se dine indstillinger.

3. Når du kan se siden Ny forældrekontrol (New Parental Controls) med oplysninger om forældrekontrol for hver profil, kan du:

• Vælge en aldersgrænse for hver profil.

• Kræve indtastning af en pinkode for at få adgang til hver profil.

• Gennemgå listen over Blokerede titler (Restricted Titles) for hver profil (som overføres fra din nuværende forældrekontrol).

4. Klik på Gem (Save).

Bemærk:
Din enhed kræver muligvis en opdatering, før den opdaterede indstilling slår igennem. Sådan opdaterer du:
Skift til en anden profil, og skift derefter tilbage igen.
Du kan også logge af din enhed og logge ind igen.

Hvorfor bliver jeg bedt om at opdatere min forældrekontrol?

For at give familier mere kontrol over de serier, film og spil, som børnene ser eller spiller, kan du anvende din forældrekontrol på hver profil i stedet for på hele din Netflix-konto.

Hvis du foretrækker at fortsætte med at bruge en enkelt pinkode til at begrænse visningen på tværs af hele kontoen, kan du klikke på Annuller (Cancel) i stedet for at anvende forældrekontrol på hver profil.

Hvorfor bliver jeg IKKE bedt om at bruge forældrekontrol på hver profil?

Hvis du aldrig har brugt forældrekontrol eller begyndte at bruge det, efter de opdaterede funktioner blev tilgængelige, er der ingen grund til at ændre det. Du kan begynde at bruge forældrekontrol på alle dine Netflix-profiler.

Kan jeg beholdt en enkelt kontopinkode til forældrekontrol?

Ja. For at fortsætte med at bruge en enkelt pinkode til at begrænse visningen på tværs af hele kontoen, kan du klikke på Annuller (Cancel) i stedet for at anvende forældrekontrol på hver profil.

Du vil fortsat blive bedt om at indtaste din pinkode til forældrekontrol for at streame noget, som er over den tilladte aldersgrænse, men du vil ikke være i stand til at foretage ændringer uden at opdatere til den nyeste version. Du kan til enhver tid gå til din kontos Forældrekontrol (Parental Controls) for at opdatere til forældrekontrol på profilniveau

Kan jeg få min gamle pinkodebeskyttelse tilbage, hvis jeg opdaterer?

Nej. Når du har opdateret for at tilpasse forældrekontrol til hver profil, er der ikke en mulighed for at bruge en enkelt pinkode for hele kontoen. Du kan oprette en pinkode til at styre adgangen til bestemte profiler ved hjælp af Profillås (Profile Lock).