Feedback til en titel på Netflix

Netflix ønsker at levere underholdning til alle. Uanset dine præferencer og uanset, hvor du bor, får du adgang til serier, film, dokumentarer og spil i verdensklasse. Vi er kæmpefans af underholdning, og vi forsøger altid at hjælpe dig med at finde din næste favoritfortælling. Det er vores ultimative mål at sikre os, at du får en god oplevelse med Netflix.

Vi bestræber os på at være en inkluderende tjeneste. Vi giver alle i hele verden en stemme og dækker en bred vifte af præferencer, overbevisninger og emner, og vi respekterer vores filmmageres kunstneriske integritet.

Da alle muligvis ikke er vilde med alt, hvad vi kan tilbyde, forsøger vi at give dig så mange oplysninger som muligt, så du kan vælge dit indhold på et oplyst grundlag. Du kan administrere det indhold, du og din familie får vist, via vores indbyggede forældrekontrol.

Vi sætter pris på feedback, forespørgsler og klager. Den nemmeste og hurtigste måde at stille spørgsmål eller udtrykke bekymring om vores tjeneste på, herunder vores indhold, er ved at kontakte os.

Forældrekontrol

Søge-, gennemgang- og streaminghistorik

Rapportering af afspilningsproblemer

Tilgængelige serier og film