Brug af Netflix på dit tv eller din Blu-ray-afspiller fra Samsung

Velkommen til Netflix på dit tv, din Blu-ray-afspiller eller din hjemmebiograf fra Samsung! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix findes på mange Samsung-enheder.

Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Understøttede regioner
Netflix er tilgængeligt over hele verden, og de fleste enheder vil fungere, hvor der er adgang til Netflix. Visse ældre enheder vil dog kun fungere i det land, hvor de er købt. Se vores kort over understøttede regioner for at få flere oplysninger. Hvis du overvejer at købe en ny enhed, skal du kontakte producenten for at få oplyst, om den understøtter Netflix i din region.

Ældre enheder beder dig muligvis om at gå til netflix.com/activate for at konfigurere din enhed. Disse enheder understøtter kun Netflix i USA og Canada.

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix' hjemmeside.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd
Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængelig for mange film og serier. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd, ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. Hvis ikke, understøtter enheden ikke denne funktion. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Forældrekontrol
Med Netflix kan du indstille forældrekontrol for individuelle profiler.

Hvis du vil knytte dit tv, Blu-ray-afspiller eller hjemmebiograf fra Samsung til din Netflix-konto, skal du begynde fra Startskærmen (Home) og vælge den af nedenstående indstillinger, der passer bedst til din enhed.

Hvis du ser Netflix-appen på skærmen

1. Vælg Netflixstartskærmen.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab online.

3. Hvis du ser en aktiveringskode, skal du indtaste den på netflix.com/activate. Hvis du ikke ser en aktiveringskode, skal du indtaste din e-mailadresse og adgangskode for at logge på.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Hvis du ønsker at starte forfra og/eller logge ind med en anden e-mail-adresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piltasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ser valgmuligheden Internet @TV på skærmen

1. Vælg Internet @TVstartskærmen, eller tryk på Internet @TV på fjernbetjeningen.

2. Vælg Netflix.

3. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab online.

4. Herefter vises en kode. Indtast denne aktiveringskode på netflix.com/activate.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Hvis du ønsker at starte forfra og/eller logge ind med en anden e-mail-adresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piltasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ser valgmuligheden Internet på skærmen

1. Vælg Internetstartskærmen for at få adgang til Smart Hub-skærmen.

2. Vælg Netflix.

3. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab online.

4. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

5. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Hvis du ønsker at starte forfra og/eller logge ind med en anden e-mail-adresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piltasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis din fjernbetjening har en Netflix-knap

1. Tryk på Netflix-knappen på fjernbetjeningen.

2. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix, og vælg Fortsæt (Continue).

Hvis din fjernbetjening har en Smart Hub-knap

1. Tryk på knappen Smart Hub.

2. Vælg Netflix.

3. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab online.

4. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

5. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Hvis du ønsker at starte forfra og/eller logge ind med en anden e-mail-adresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piltasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Log af Netflix
  1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg derefter Indstillinger (Indstillinger).

• Hvis du ikke ser en menu, når du går til venstre, skal du gå opad og vælge Indstillinger (Settings) eller tandhjulsikonet tandhjulsikon .

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

5. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hvis du ikke kan finde Indstillinger (Settings) eller tandhjulsikonet:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:
    Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op.

2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).

3. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Netflix er tilgængeligt i Ultra HD på de fleste Samsung-tv'er med Ultra HD. For at streame i Ultra HD har du brug for:

Netflix er tilgængelig i HDR på udvalgte tv'er fra Samsung. For at streame i HDR har du brug for: