Mikä Netflix on?

Netflix-striimaus

Netflix on suoratoistopalvelu, jonka avulla jäsenemme voivat katsoa monenlaisia palkittuja sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja paljon muuta tuhansilla verkkoon liitetyillä laitteilla. Jäsenenä voit katsoa kaikkea Netflixin sisältöä rajoituksetta ja ilman mainoksia. Sarjoja ja elokuvia lisätään joka kuukausi, joten aina on jotain uutta nähtävää!

Jos olet jo jäsen ja haluaisit oppia lisää Netflixin käyttämisestä, lue lisää artikkelista Netflixin käytön aloittaminen.

Jäsenyys

Valitse hinta, valitse sopimus! Netflix tarjoaa 3 jäsensopimusta, joista voit valita itsellesi sopivan. Sopimus määrittelee sen, kuinka monta henkilöä voi striimata sarjoja ja elokuvia Netflixistä samaan aikaan sekä sen, voitko katsella nimikkeitä normaalilla kuvanlaadulla (SD), teräväpiirtotarkkuudella (HD) tai UHD-tarkkuudella.

• Perussopimus: 1 ruudun sopimus, SD (katselu 1 laitteella kerrallaan, normaali kuvanlaatu)

• Tuplasopimus: 2 ruudun sopimus, HD (katselu 2 laitteella kerrallaan, sisältää teräväpiirron mikäli saatavilla)

• Perhesopimus: 4 ruudun sopimus, HD/UHD (katselu jopa 4 laitteella kerrallaan, sisältää teräväpiirron ja UHD 4K -kuvanlaadun mikäli saatavilla)

Netflixin jäsenenä sinua laskutetaan kerran kuussa kuukauden sinä päivänä, jona ensimmäisen kerran rekisteröidyt.

Voit muuttaa tai päivittää sopimustasi milloin tahansa Tili-sivulla.

Sarjat ja elokuvat

Netflix on saatavilla yli 190 maassa, ja sen avulla voit katsella välittömästi mahtavaa sisältöä. Netflixillä on laaja, maailmanlaajuinen sisältökirjasto, johon kuuluu palkittuja Netflix-alkuperäissarjoja, elokuvia, dokumentteja, sarjoja ja paljon muuta. Netflixin tarjoama sisältö vaihtelee alueittain ja saattaa muuttua ajan myötä.

Mitä enemmän katselet, sitä paremmin Netflix osaa suositella sinulle makusi mukaisia TV-sarjoja ja elokuvia.

Voit toistaa, keskeyttää ja jatkaa katsomista ilman mainoksia tai sitoumuksia.

Lisäksi voit ladata suosikkisarjasi iOS- tai Android-mobiililaitteelle tai Windows 10 -sovellukseen. Lataamalla sisällön laitteellesi voit katsoa sitä missä vain ilman verkkoyhteyttä. Leffaputki voi alkaa!

Suoratoistolaitteet

Katso missä vain, milloin vain, tuhansilla laitteilla. Netflix-striimausohjelman avulla voit katsoa sisältöä Netflixistä heti millä tahansa internetiin liitetyllä laitteella, jossa on Netflix-sovellus, mukaan lukien älytelevisiot, pelikonsolit, suoratoistolaitteet, digisovittimet, älypuhelimet ja tabletit. Katso suosituksemme internet-yhteyden nopeudesta saadaksesi parhaan suorituskyvyn. Voit myös striimata Netflixistä suoraan tietokoneella tai kannettavalla. Suosittelemme tutustumaan järjestelmävaatimuksiin, joista saat tietoa selainten yhteensopivuudesta.

Joissakin laitteissa Netflix saattaa olla valmiiksi asennettuna, muuten käyttäjän täytyy ladata Netflix-sovellus laitteeseensa. Netflix-sovelluksen ominaisuudet voivat olla erilaiset eri laitteissa. Lue rajoituksista ja käytöstä käyttöehdoistamme.

Tarvitsetko apua aloittamisessa? Hae tietoja ohjekeskuksestamme käyttämäsi laitteen valmistajan nimellä.

Aloita nyt!

Aloita Netflixin käyttö jo tänään näillä yksinkertaisilla ohjeilla:

1. Valitse sinulle mieluisin sopimus.

2. Luo tili kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja luomalla salasana.

3. Valitse maksutapa.

4. Siinä kaikki. Sitten striimaamaan!

Netflixin jäsenenä sinua laskutetaan kerran kuussa sinä päivänä, jona ensimmäisen kerran rekisteröidyt. Jos päätät, että Netflix ei ole sinua varten, sinulla on aina mahdollisuus peruuttaa tilauksesi verkossa milloin tahansa.