Mikä Netflix on?

Netflix on tilauspohjainen suoratoistopalvelu, jonka jäsenet voivat katsoa TV-sarjoja ja elokuvia verkkoon liitetyillä laitteilla ilman mainoksia.

Voit myös ladata sarjoja ja elokuvia iOS-, Android- tai Windows 10 -laitteellesi ja katsoa niitä ilman verkkoyhteyttä.

Jos olet jo jäsen ja haluaisit oppia lisää Netflixin käyttämisestä, lue lisää artikkelista Netflixin käytön aloittaminen.

Sarjat ja elokuvat

Netflixin tarjoama sisältö vaihtelee alueittain ja saattaa muuttua ajan myötä. Tarjolla on laaja valikoima palkittuja Netflix-alkuperäisohjelmia, sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja paljon muuta.

Mitä enemmän katselet, sitä paremmin Netflix osaa suositella sinulle makusi mukaisia sarjoja ja elokuvia.

Ennen rekisteröitymistä voit tutustua osaan Netflixin tarjoamasta sisällöstä!

Tuetut laitteet

Voit katsoa Netflixiä millä tahansa verkkoon liitetyllä laitteella, jossa on Netflix-sovellus, mukaan lukien älytelevisiot, pelikonsolit, suoratoistolaitteet, digisovittimet, älypuhelimet ja tabletit. Voit katsoa Netflixiä myös tietokoneen verkkoselaimella. Voit tutustua järjestelmävaatimuksiimme, joista saat tietoa selainten yhteensopivuudesta, ja suosituksiimme verkkoyhteyden nopeudesta, jotta saat parhaan suorituskyvyn.

Tarvitsetko apua aloittamisessa? Hae tietoja ohjekeskuksestamme käyttämäsi laitteen valmistajan nimellä.

Huomautus:
Joissakin laitteissa Netflix-sovellus on valmiiksi asennettuna, joissakin taas joudut lataamaan sen laitteeseen. Netflix-sovelluksen ominaisuudet voivat olla erilaiset eri laitteissa.

Sopimukset ja hinnoittelu

Netflix-sopimus määrittelee sen, kuinka monella laitteella Netflixiä voi katsella samaan aikaan sekä sen, voiko nimikkeitä katsella normaalilla kuvanlaadulla (SD), teräväpiirtotarkkuudella (HD) tai UHD-tarkkuudella.

Vertaile sopimuksia ja hinnoittelua ja valitse itsellesi mieluisin vaihtoehto. Voit helposti vaihtaa sopimusta tai peruuttaa jäsenyyden verkossa milloin tahansa.

Aloita nyt!

Aloita Netflixin käyttö jo tänään näillä yksinkertaisilla ohjeilla:

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/signup.

2. Valitse itsellesi mieluisin sopimus.

3. Luo tili kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja luomalla salasana.

4. Valitse maksutapa. Netflixin jäsenenä sinua laskutetaan kerran kuussa kuukauden sinä päivänä, jona olet rekisteröitynyt.

Siinä kaikki. Nauti Netflixistä!