Mikä Netflix on?

Netflixin katselu eri laitteilla

Netflix on tilauspohjainen suoratoistopalvelu, jonka jäsenet voivat katsoa TV-sarjoja ja elokuvia verkkoon liitetyillä laitteilla ilman mainoksia.

Voit myös ladata sarjoja ja elokuvia iOS-, Android- tai Windows 10 -laitteellesi ja katsoa niitä ilman verkkoyhteyttä.

Jos olet jo jäsen ja haluaisit oppia lisää Netflixin käyttämisestä, lue lisää artikkelista Netflixin käytön aloittaminen.

Sarjat ja elokuvat

Viistosti asettuvissa riveissä olevat kuvat esittelevät TV-sarjoja ja elokuvia, jotka ovat katsottavissa Netflixissä.

Netflixin tarjoama sisältö vaihtelee alueittain ja saattaa muuttua ajan myötä. Tarjolla on laaja valikoima palkittuja Netflix-alkuperäisohjelmia, sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja paljon muuta

Mitä enemmän katselet, sitä paremmin Netflix osaa suositella sinulle makusi mukaisia sarjoja ja elokuvia.

Tuetut laitteet

Joitakin Netflixin tukemista laitteista esitellään ylhäältä alas

Voit katsoa Netflixiä millä tahansa verkkoon liitettävällä laitteella, jossa on Netflix-sovellus, mukaan lukien älytelevisiot, pelikonsolit, striimauslaitteet, digisovittimet, älypuhelimet ja tabletit. Voit katsoa Netflixiä myös tietokoneen verkkoselaimella. Voit tutustua järjestelmävaatimuksiimme, joista saat tietoa selainten yhteensopivuudesta, ja suosituksiimme verkkoyhteyden nopeudesta, niin saat parhaan toimivuuden.

Tarvitsetko apua aloittamisessa? Hae tietoja ohjekeskuksestamme käyttämäsi laitteen valmistajan nimellä.

Huomautus:
Joissakin laitteissa Netflix-sovellus on valmiiksi asennettuna, joissakin taas joudut lataamaan sen laitteeseen. Netflix-sovelluksen ominaisuudet voivat olla erilaiset eri laitteissa.

Sopimukset ja hinnat

Netflix tarjoaa erilaisia sopimuksia, joilla voi katsella yhdellä, kahdella tai neljällä laitteella kerrallaan

Netflix-sopimus määrittelee sen, kuinka monella laitteella Netflixiä voi katsella samaan aikaan sekä sen, voiko nimikkeitä katsella normaalilla kuvanlaadulla (SD), teräväpiirtotarkkuudella (HD) tai UHD-tarkkuudella.

Vertaile sopimuksia ja hintoja ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto. Voit helposti vaihtaa sopimusta tai peruuttaa jäsenyyden netissä milloin tahansa.

Aloita nyt!

Aloita Netflixin käyttö jo tänään näillä yksinkertaisilla ohjeilla:

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/signup.

2. Valitse sinulle mieleisinsopimus.

3. Luo tili kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja luomalla salasana.

4. Lisää maksutapa. Netflixin jäsenenä sinua laskutetaan kerran kuukaudessa kuukauden sinä päivänä, jona olet rekisteröitynyt.

Siinä kaikki. Nauti Netflixistä!