Hextech Mayhem: A League of Legends Story - Ondersteuning voor game

Een uitvinder bindt de strijd aan met een vernietiger in deze snelle game op het ritme van de muziek, met League of Legends-sterren, Ziggs en Heimerdinger. Laat de bommen maar vallen!

Over de game

Platforms: Een mobiel apparaat dat voldoet aan de minimale vereisten voor apparaten

• Android-telefoon of -tablet: Android 8.0, 3 GB RAM

• iPhone of iPad: iOS/iPadOS 15, A12 Bionic-chip

• iPhone-modellen: 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max, 13, 13 mini, 13 Pro, 13 Pro Max, SE (2e generatie), XR, XS, XS Max

• iPad-modellen: Air (3e en 4e generatie), mini (5e en 6e generatie), iPad (8e en 9e generatie), 11-inch Pro (1e, 2e en 3e generatie), 12,9-inch Pro (3e, 4e en 5e generatie)

Gamecategorie: Actie/arcade

Aantal spelers: Eén

Offline spelen: Ja

Cloudopslag: Nee

Deze game gebruikt geen cloudopslag. Als je de installatie van de game ongedaan maakt of de game op een ander apparaat speelt, start je vanaf het begin.

Beoordeling van content: Bekijk de game in de Google Play Store of de App Store.

Talen: Chinees (traditioneel), Chinees (vereenvoudigd), Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees (Brazilië), Russisch, Spaans (Castiliaans), Spaans (Latijns-Amerika), Thai, Turks, Zweeds

Developer: Riot Games

Downloaden

Vereisten

Als je Hextech Mayhem: A League of Legends Story wilt spelen, moet je de game eerst op je apparaat installeren. Je hebt het volgende nodig:

• Een apparaat dat voldoet aan de minimale eisen:

• Android-telefoon of -tablet: Android 8.0, 3 GB RAM

• iPhone of iPad: iOS/iPadOS 15, A12 Bionic-chip

• iPhone-modellen: 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max, 13, 13 mini, 13 Pro, 13 Pro Max, SE (2e generatie), XR, XS, XS Max

• iPad-modellen: Air (3e en 4e generatie), mini (5e en 6e generatie), iPad (8e en 9e generatie), 11-inch Pro (1e, 2e en 3e generatie), 12,9-inch Pro (3e, 4e en 5e generatie)

• Een actief Netflix-abonnement

• Een internetverbinding voor het downloaden en installeren van de game

• Voldoende opslagruimte op je apparaat

Installatie

Android-telefoons en -tablets

Vanuit de Netflix-app

De Netflix-app bevat een rij met Netflix Games in het startscherm en een tabblad Games onderaan.

1. Veeg van het startscherm in de app naar beneden om de rij Netflix Games of tik op het tabblad Games.

2. Tik op de game en tik op Game downloaden. De Play Store wordt geopend.

3. Tik op Installeren.

• Afhankelijk van de game en de instellingen van je apparaat verschijnt mogelijk een scherm Toestemmingen. Kies Accepteren.

4. De game wordt gedownload en geïnstalleerd. Kies Openen nadat de game is gedownload.

• Nadat je een game hebt geïnstalleerd, kun je deze vinden in de rij Netflix Games van de Netflix-app. Mogelijk staat de game in het startscherm van je apparaat of in de app-lade.

5. Kies je profiel en begin met spelen.

Vanuit de Play Store

Je kunt ook naar een bepaalde game zoeken in de Google Play Store.

1. Open de Play Store en zoek naar de game op naam of zoek op 'Netflix Games'.

2. Selecteer de game in de zoekresultaten en tik op Installeren

• Afhankelijk van de game en de instellingen van je apparaat verschijnt mogelijk een scherm Toestemmingen. Kies Accepteren.

3. De game wordt gedownload en geïnstalleerd. Kies Openen na de installatie.

• Nadat je een game hebt geïnstalleerd, kun je deze vinden in de rij Netflix Games van de Netflix-app. Mogelijk staat de game in het startscherm van je apparaat of in de app-lade.

4. Tik op Doorgaan en log in met het e-mailadres en wachtwoord van je Netflix-account als dit wordt gevraagd

5. Kies je Netflix-profiel en begin met spelen.

Netflix Games zijn niet beschikbaar voor Kids-profielen. Een game is mogelijk niet zichtbaar voor een profiel als dit een lagere leeftijdsclassificatie heeft dan de game. Ook kan het zijn dat je apparaat niet compatibel is met de game.

iPhone, iPad en iPod touch

Vanuit de Netflix-app

De Netflix-app bevat een rij met Netflix Games in het startscherm.

1. Scrol in het startscherm naar beneden naar de rij Netflix Games.

2. Tik op de game en tik dan op Game downloaden. De App Store wordt geopend.

3. Selecteer Downloaden of tik op het pictogram Cloud.

4. De game wordt gedownload en geïnstalleerd. Kies Openen nadat de game is gedownload.

• Nadat een game is geïnstalleerd, kun je deze vinden in de rij Netflix Games van de Netflix-app. Mogelijk staat de game in het startscherm van je apparaat.

5. De game wordt gestart met het hoofdprofiel van het account. Tik op het pictogram Profiel in de game als je een ander account wilt kiezen en begin met spelen.

Vanuit de App Store

Je kunt ook naar een bepaalde game zoeken in de App Store.

1. Open de App Store en zoek naar de game op naam of zoek op 'Netflix Games'.

2. Selecteer de game in de zoekresultaten en selecteer Download of tik op het pictogram Cloud.

3. De game wordt gedownload en geïnstalleerd. Kies Openen nadat de game is gedownload.

• Nadat de game is geïnstalleerd, kun je deze vinden in de rij Netflix Games van de Netflix-app. Mogelijk staat de game in het startscherm van je apparaat.

4. Als je wordt gevraagd om in te loggen, tik je op Volgende en log je in met het e-mailadres van je Netflix-account en je wachtwoord. Selecteer Inloggen.

5. Kies je profiel en begin met spelen.

Netflix Games zijn niet beschikbaar voor Kids-profielen. Een game is mogelijk niet zichtbaar voor een profiel als dit een lagere leeftijdsclassificatie heeft dan de game. Ook kan het zijn dat je apparaat niet compatibel is met de game.

Vragen over gameplay

Zit je ergens vast in de game? Vraag je je af hoe iets werkt? Heb je vragen over instellingen in de game? Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over de gameplay.

Mogelijke spoilers hieronder.

Knoppen aanpassen

Tik in het hoofdscherm op de pijl-rechts totdat je bij het menu Options komt. Tik op Controls > Customize Controls.

Tik en sleep de knoppen om ze te verplaatsen. Tik bovenaan het scherm op de groene pijl > Apply and Save als je klaar bent. Je kunt ook de knopgrootte wijzigen met Disable of Enable Mega-buttons. Met Reset Defaults verplaats je de knoppen weer naar hun oorspronkelijke locatie.

Probleemoplossing/problemen

Heb je een technisch probleem met een game? Probeer deze oplossingen bij veelvoorkomende problemen.

Is je apparaat compatibel?

Android-telefoons en -tablets

Als je Netflix Games wilt spelen op een Android-apparaat moet hierop Android OS 8 of hoger zijn geïnstalleerd.

Controleer als volgt je Android-versie:

1. Open de app Instellingen.

2. Selecteer Over telefoon of Over tablet.

3. Zoek het nummer op onder Android-versie.

iPhone en iPad

Als je Netflix Games wilt spelen op je apparaat moet hierop iOS 15.0 of hoger zijn geïnstalleerd.

Controleer als volgt de versie:

1. Ga naar Instellingen.

2. Scrol omlaag en selecteer Algemeen.

3. Selecteer Info (About).

4. Je versienummer wordt weergegeven naast Versie.

Voor Hextech Mayhem: A League of Legends Story moet je apparaat bovendien een A12-chip bevatten:

• iPhone-modellen: 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max, 13, 13 mini, 13 Pro, 13 Pro Max, SE (2e generatie), XR, XS, XS Max

• iPad-modellen: Air (3e en 4e generatie), mini (5e en 6e generatie), iPad (8e en 9e generatie), 11-inch Pro (1e, 2e en 3e generatie), 12,9-inch Pro (3e, 4e en 5e generatie)

Controleren op game-updates

Android-telefoons en -tablets

1. Open de Play Store-app.

2. Zoek in de zoekbalk naar de game.

3. Tik in de zoekresultaten op de game.

4. Tik op Bijwerken.

• Als alleen Verwijderen of Openen wordt weergegeven, is de game al bijgewerkt.

Ga naar de ondersteuningssite van Google voor hulp als je de Play Store-app niet hebt.

iPhone en iPad

1. Tik in het beginscherm op het pictogram App Store.

2. Tik bovenaan het scherm op je profiel.

3. Zoek de game in de lijst met app-updates.

• Als je de game niet ziet, is deze al bijgewerkt.

4. Tik op Bijwerken.

5. Voer zo nodig het wachtwoord van je Apple ID in.

Ga naar de ondersteuningssite van Apple als je problemen hebt met een van de bovenstaande stappen.

Kun je niet vinden waarnaar je op zoek bent? Raadpleeg het artikel Netflix Games. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen.