Relic Hunters: Rebels - Ondersteuning voor game

Schiet je een weg door kleurrijke levels terwijl je tientallen wapens maakt en verbetert. Versla het Ducaanse rijk en breng vrede op een verdeelde planeet.

Over de game

Platforms: Android-telefoon of -tablet en iPhone, iPad of iPod touch

Gamecategorie: Actie/role-playing

Aantal spelers: Eén

Offline spelen: Ja

Cloudopslag: Nee

Deze game gebruikt geen cloudopslag. Als je de game verwijdert of op een ander apparaat speelt, start je vanaf het begin.

Beoordeling van content: Bekijk de game in de Google Play Store of de App Store.

Talen: Arabisch, Chinees (traditioneel), Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees (Brazilië), Spaans (Castiliaans), Spaans (Latijns-Amerika), Thai, Turks, Zweeds

Ontwikkelaar: Rogue Snail

Downloaden

Vereisten

Als je wilt spelen, moet je de game eerst op je apparaat installeren. Je hebt het volgende nodig:

• Een compatibel apparaat:

• Android-telefoon of -tablet met Android 8.0 of hoger

• iPhone, iPad, of iPod touch met iOS/iPadOS 15 of hoger

• Een actief Netflix-abonnement

• Een internetverbinding voor het downloaden en installeren van de game

• Voldoende opslagruimte op je apparaat

Installatie

Android-telefoons en -tablets

Vanuit de Netflix-app

De Netflix-app bevat een rij Mobiele games in het startscherm en een tabblad Games onderaan.

1. Veeg in het startscherm in de app naar beneden om de rij Mobiele games te zoeken of tik op het tabblad Games.

Opmerking:
    Zie je de rij Mobiele games of het tabblad Games niet? Controleer of je de nieuwste versie van de Netflix-app hebt. Zie De Netflix-app bijwerken op je Android-apparaat.
  2. Tik op de game en tik op Game downloaden. De Play Store wordt geopend.

3. Tik op Installeren.

• Afhankelijk van de game en de instellingen van je apparaat verschijnt mogelijk een scherm Toestemmingen. Kies Accepteren.

4. De game wordt gedownload en geïnstalleerd. Kies Openen na de installatie.

• Nadat een game is geïnstalleerd, kun je deze openen vanuit de rij Mobiele games of op het tabblad Games in de Netflix-app. Je kunt ook op het pictogram op het startscherm van je apparaat of in de app-lade tikken.

5. De game wordt gestart. Tik op het pictogram Profiel in de game als je een ander account wilt kiezen en begin met spelen.

Vanuit de Play Store

Je kunt ook naar een game zoeken in de Google Play Store.

1. Open de Play Store en zoek naar de game op naam of bekijk alle beschikbare Netflix-games.

2. Selecteer de game in de zoekresultaten en tik op Installeren.

• Afhankelijk van de game en de instellingen van je apparaat verschijnt mogelijk een scherm Toestemmingen. Kies Accepteren.

3. De game wordt gedownload en geïnstalleerd. Kies Openen na de installatie.

• Nadat een game is geïnstalleerd, kun je deze openen vanuit de rij Mobiele games of op het tabblad Games in de Netflix-app. Je kunt ook op het pictogram op het startscherm van je apparaat of in de app-lade tikken.

4. Tik op Doorgaan en log in met het e-mailadres en wachtwoord van je Netflix-account als dit wordt gevraagd

5. Kies je Netflix-profiel en begin met spelen.

Netflix Games zijn niet beschikbaar voor Kids-profielen. Een game is mogelijk niet zichtbaar voor een profiel als dit een lagere leeftijdsclassificatie heeft dan de game. Ook kan het zijn dat je apparaat niet compatibel is met de game.

iPhone, iPad en iPod touch

Vanuit de Netflix-app

De Netflix-app bevat een rij Mobiele games in het startscherm.

1. Veeg in het startscherm van de app omlaag om naar de rij Mobiele games te gaan.

Opmerking:
    Zie je de rij Mobiele games niet? Controleer of je de nieuwste versie van de Netflix-app hebt. Zie De Netflix-app bijwerken op je iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Tik op de game en tik dan op Game downloaden of Game spelen.

3. Tik op Downloaden of het cloudpictogram in de banner van de App Store.

4. De game wordt gedownload en geïnstalleerd. Tik op Openen nadat de game is gedownload.

• Nadat een game is geïnstalleerd, kun je deze vinden onder de rij Mobiele games in de Netflix-app of door op het pictogram op het startscherm van je apparaat te tikken.

5. De game wordt gestart. Tik op het pictogram Profiel in de game als je een ander account wilt kiezen en begin met spelen.

Vanuit de App Store

Je kunt ook naar een game zoeken in de App Store.

1. Open de App Store en zoek naar de game op naam of bekijk alle beschikbare Netflix Games.

2. Selecteer de game in de zoekresultaten en tik op Downloaden of het cloudpictogram.

3. De game wordt gedownload en geïnstalleerd. Tik op Openen nadat de game is gedownload.

• Nadat een game is geïnstalleerd, kun je deze vinden onder de rij Mobiele games in de Netflix-app of door op het pictogram op het startscherm van je apparaat te tikken.

4. Als je wordt gevraagd om in te loggen, tik je op Volgende en voer je het e-mailadres en wachtwoord van je Netflix-account in. Selecteer Inloggen.

5. Kies je Netflix-profiel en begin met spelen.

Netflix Games zijn niet beschikbaar in Kids-profielen. Een game is mogelijk niet zichtbaar voor een profiel als dit een lagere leeftijdsclassificatie heeft dan de game. Ook kan het zijn dat je apparaat niet compatibel is met de game.

Vragen over gameplay

Zit je ergens vast in de game? Vraag je je af hoe iets werkt? Heb je vragen over instellingen in de game?

Raadpleeg het artikel Relic Hunters: Rebels - Vragen over gameplay voor veelgestelde vragen over de gameplay.

Probleemoplossing/problemen

Heb je een probleem met de game? Probeer deze oplossingen bij veelvoorkomende problemen.

Deze game gebruikt geen cloudopslag. Als je de game verwijdert of op een ander apparaat speelt, start je vanaf het begin.

Game crasht, loopt vast of reageert niet meer

Als je game niet meer werkt, niet meer reageert of opeens stopt:

Gameprestaties of visuele problemen

Als je game niet goed presteert, de game traag is, stukken worden overgeslagen of het beeld hapert:

Problemen met geluid of volume van game

Als je geen geluid hoort of het volume te zacht is:

• Controleer de volume- of geluidsinstellingen van je apparaat. Als je telefoon een stand Stil of Niet storen heeft, zorg dan dat deze is uitgeschakeld.

• Als de game eigen geluidsinstellingen heeft, controleer dan of deze zijn ingeschakeld en het volume hoog genoeg is.

• Probeer Bluetooth uit en weer in te schakelen als je apparaat via Bluetooth is verbonden met een luidspreker of koptelefoon.

Als het geluid hakkelig is of hapert:

Foutmelding of -code in game

Als je een van deze fouten ziet, raadpleeg dan het overeenkomende artikel hieronder voor stappen om het probleem op te lossen.

Neem contact met ons op en laat ons weten dat je een probleem hebt als je een andere foutmelding of -code krijgt.

Voortgang in game verloren of ontbrekende game-items

Als je de voortgang in de game kwijt bent, je savegame is gereset of je game-items of valuta niet kunt vinden:

• Als je de game hebt verwijderd of de gamegegevens hebt gereset, zijn de gamegegevens verwijderd. Je kunt ze dan niet meer herstellen.

• Neem contact met ons op als je de game niet hebt verwijderd of de gamegegevens niet hebt gereset en nog altijd dit probleem hebt.

Neem contact met ons op voor meer hulp als je probleem zich blijft voordoen of niet is opgelost nadat je deze stappen hebt uitgevoerd.

Kun je niet vinden waarnaar je op zoek bent? Raadpleeg het artikel Netflix Games. Je kunt ook contact met ons opnemen.