Netflix gebruiken via de streaming mediaplayer van je Nebula- of Anker-tv

Welkom bij Netflix via de streaming mediaplayer van je Nvidia of Anker Android-tv. Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies en over het instellen en uitloggen van je account. Als je niet zeker weet of Netflix wordt ondersteund op je apparaat, volg je de stappen in het gedeelte Netflix instellen om de Netflix-app te zoeken.

Netflix-functies
Netflix instellen
Uitloggen bij Netflix
Netflix in Ultra HD
Netflix in HDR

Netflix is beschikbaar op veel tv-apparaten van Nebula of Anker Android. Ondersteunde apparaten bevatten de volgende streamingfuncties:

Navigatie
Op de meeste apparaten kun je op Netflix bladeren door rijen met series en films, waaronder een speciale rij met je selecties in Mijn lijst. Elke rij vertegenwoordigt een categorie (zoals Comedy, Drama, Series) die we je presenteren op basis van wat je hebt gekeken.

Resolutie
Op de meeste apparaten kun je Netflix kijken in High Definition bij een snelle internetverbinding. Netflix wordt dan afgespeeld in de hoogste ondersteunde resolutie.

Ouderlijk toezicht
Je kunt ouderlijk toezicht instellen voor individuele profielen.

Ondertiteling en alternatieve audio
Lees hoe je ondertiteling, captions en alternatieve audio inschakelt (inclusief 5.1 surround sound), die beschikbaar zijn voor veel series en films. Op veel apparaten kun je de weergave van ondertiteling en captions kiezen. Op sommige apparaten worden ondertiteling en captions in hun standaardopmaak weergegeven. Ook kan het zijn dat apparaten niet zijn ingesteld voor de weergave van ondertiteling.

Apparaatserie

Resolutie

Ondertiteling en audio

4K Streaming Dongle

4K Ultra HD

Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound

Wil je je Nebula- of Anker-apparaat koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en maak een keuze uit de onderstaande opties.

Koppelen vanuit het menu

1. Druk op de knop Menu van je afstandsbediening.

2. Selecteer de Netflix-app en druk op OK.

3. Selecteer Aanmelden (Sign In) als de Netflix-app is gestart.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account.

Koppelen via je afstandsbediening

1. Begin op de startpagina op je tv.

2. Druk op de knop Netflix van de afstandsbediening.

3. Selecteer vanuit de Netflix-app de optie Inloggen en volg de instructies op het scherm.

Volg deze stappen als je wilt uitloggen bij je Netflix-account op je apparaat.

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

Opmerking:
    Als je Ondersteuning niet ziet, ga dan omhoog en selecteer Instellingen pictogram instellingen.

Als je Ondersteuning, Instellingen of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Opnieuw beginnen, Resetten of Deactiveren.

Netflix is beschikbaar in Ultra HD op bepaalde Nebula- of Anker-apparaten. Als je in Ultra HD wilt kijken, heb je het volgende nodig:

• Een Netflix-abonnement waarmee je in Ultra HD kunt kijken.

• Een Ultra HD-tv uit 2014 of later waarmee je Ultra HD-content kunt kijken op 60 Hz, aangesloten op je settopbox via een HDMI-poort die HDCP 2.2 of hoger ondersteunt (meestal de HDMI 1-poort).

• Een stabiele verbindingssnelheid van 15 megabits per seconde of hoger.

• Streamingkwaliteit ingesteld op Hoog of Automatisch.

De volgende Nebula- of Anker-modellen ondersteunen momenteel Netflix in Ultra HD:

• 4K Streaming Dongle

Netflix is beschikbaar in HDR op bepaalde Nebula- en Anker-apparaten. Als je in HDR wilt streamen, heb je het volgende nodig:

• Een Netflix-abonnement waarmee je in Ultra HD kunt kijken.

• Een streamingapparaat dat Dolby Vision of HDR en Netflix ondersteunt.

• Een smart-tv die Dolby Vision of HDR10 ondersteunt, aangesloten op je apparaat via een HDMI-poort die HDCP 2.2 of hoger ondersteunt (meestal de HDMI 1-poort).

• Een stabiele verbindingssnelheid van 15 megabits per seconde of hoger.

• Streamingkwaliteit is ingesteld op Hoog.

De volgende Nebula- en Anker-modellen ondersteunen momenteel Netflix in HDR:

• 4K Streaming Dongle