Downloads ontbreken op telefoon of tablet

Alle downloads op een apparaat worden verwijderd wanneer de Netflix-app wordt verwijderd of gereset en wanneer de gegevens van de app worden gewist.

Kun je een of meer series of films die je hebt gedownload naar je mobiele apparaat, niet vinden? Volg dan deze stappen om het probleem op te lossen.

Android-telefoon of -tablet

De kijkbeperkingen van je profiel controleren

Een serie of film wordt mogelijk niet weergegeven bij je Downloads als deze een hogere leeftijdsclassificatie heeft dan voor je profiel is toegestaan. Ga naar je pagina Account in Netflix om de leeftijdsclassificatie van je profiel te bekijken of te wijzigen.

De kijkbeperkingen van een profiel controleren met de Netflix-app:

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik op Menu en tik op Profielen beheren pictogram profiel bewerken.

4. Tik in je profiel op het pictogram Bewerken pictogram profiel bewerken.

5. Tik op Kijkbeperkingen pictogram leeftijdsclassificatie en tik op Leeftijdsclassificatie om de kijkbeperkingen van je profiel te bekijken.

Ga naar Leeftijdsclassificaties instellen of titels blokkeren voor meer informatie.

Als je profiel geen kijkbeperkingen heeft en je downloads nog steeds ontbreken, ga dan naar de volgende stappen.

Downloadopslag inschakelen

Apparaten met oudere versies van Android moeten mogelijk een opslagmachtiging wijzigen.

1. Ga naar de app Instellingen.

2. Tik op Apps of App-beheer.

3. Zoek in de lijst met apps naar Netflix en tik hierop.

4. Tik op Machtigingen.

5. Stel Opslag in op Aan.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Controleren op problemen met de SD-kaart

Als je een SD-kaart gebruikt en gedownloade titels niet kunt vinden, moet je mogelijk een probleem met de opslag van downloads op je SD-kaart oplossen.

Opschoon-apps uitschakelen

Sommige apps bieden aan om je apparaat 'op te schonen' of opslagruimte vrij te maken door automatisch de gegevens te wissen van apps die op je apparaat zijn geïnstalleerd. Als deze apps per ongeluk de gegevens van de Netflix-app wissen, worden alle downloads die op je apparaat of SD-kaart zijn opgeslagen, verwijderd en kunnen er andere problemen ontstaan.

Schakel deze apps uit en download de serie of film opnieuw.

iPhone of iPad

De kijkbeperkingen van je profiel controleren

Een serie of film wordt mogelijk niet weergegeven bij je Downloads als deze een hogere leeftijdsclassificatie heeft dan voor je profiel is toegestaan. Ga naar je pagina Account in Netflix om de leeftijdsclassificatie van je profiel te bekijken of te wijzigen.

De kijkbeperkingen van een profiel controleren met de Netflix-app:

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik op Menu menupictogram meer en tik op Profielen beheren pictogram profiel bewerken.

4. Tik in je profiel op het pictogram Bewerken pictogram profiel bewerken.

5. Tik op Kijkbeperkingen pictogram leeftijdsclassificatie en tik op Leeftijdsclassificatie pictogram leeftijdsclassificatie om de kijkbeperkingen van je profiel te bekijken.

Ga naar Leeftijdsclassificaties instellen of titels blokkeren voor meer informatie.

Als je profiel geen kijkbeperkingen heeft en je downloads nog steeds ontbreken, neem dan contact met ons op voor verdere hulp.