Nedladdat innehåll saknas på min mobil eller surfplatta

Allt nedladdat innehåll på en enhet tas bort om Netflix-appens data rensas eller om appen avinstalleras eller återställs.

Om vissa eller alla serier eller filmer du har laddat ner inte går att hitta på din mobila enhet följer du de här stegen för att lösa problemet.

Android-mobil eller Android-surfplatta

Kontrollera din profils individuella begränsningar

En serie eller film kanske inte visas i Nerladdningar (Downloads) om dess åldersgräns är högre än profilen tillåter. Gå till sidan Konto (Account) om du vill se eller ändra profilens åldersgränsinställningar.

Så här kontrollerar du individuella begränsningar för en profil:

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny och tryck sedan på Hantera profiler redigeringsikon för profil.

4. Tryck på redigeringsikonen redigeringsikon för profil för din profil.

5. Tryck på Individuella begränsningar åldersgränsikonen och sedan på Åldersgräns för att se profilens individuella begränsningar.

Gå till Hur man ställer in åldersgränser eller blockerar titlar för mer information.

Om profilen inte har några begränsningar och nerladdningarna fortfarande saknas går du vidare till nästa steg.

Aktivera lagring av nerladdningar

Om du har en enhet som använder en äldre version av Android kanske du behöver ändra lagringsbehörigheterna.

1. Gå till appen Inställningar (Settings).

2. Tryck på Appar (Apps) eller Apphanteraren (Apps Manager).

3. Leta reda och tryck på Netflix i listan.

4. Tryck på Behörigheter (Permissions).

5. Växla Lagring (Storage) till (On).

6. Prova Netflix igen.

Kontrollera om det är problem med ett SD-kort

Om du använder ett SD-kort och inte hittar nerladdade titlar kanske du måste lösa ett problem med att lagra nerladdningar på ditt SD-kort.

Stäng av rensningsappar

Med vissa appar kan du ”rensa” din enhet eller göra mer lagringsutrymme tillgängligt genom att automatiskt rensa data från alla appar som du har installerat. Om en sådan app råkar rensa Netflix-appens data raderas allt nerladdat innehåll som du har sparat på din enhet eller ditt SD-kort och även andra problem kan uppstå.

Testa att stänga av sådana appar och sedan ladda ner serien eller filmen igen.

iPhone eller iPad

Kontrollera din profils individuella begränsningar

En serie eller film kanske inte visas i Nerladdningar (Downloads) om dess åldersgräns är högre än profilen tillåter. Gå till sidan Konto (Account) om du vill se eller ändra profilens åldersgränsinställningar.

Så här kontrollerar du individuella begränsningar för en profil:

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny menyikonen mer och tryck sedan på Hantera profiler redigeringsikon för profil.

4. Tryck på redigeringsikonen redigeringsikon för profil för din profil.

5. Tryck på Individuella begränsningar åldersgränsikonen och sedan på Åldersgräns åldersgränsikonen för att se profilens individuella begränsningar.

Gå till Hur man ställer in åldersgränser eller blockerar titlar för mer information.

Kontakta oss för att få hjälp om profilen inte har några begränsningar och nerladdningarna fortfarande saknas.