Facebook-pålogging for Netflix fungerer ikke

Netflix avsluttet støtten for Facebook-pålogging 2. mai 2022. Du må opprette et Netflix-passord for å logge deg inn på Netflix.
  1. Åpne en nettleser på telefonen eller datamaskinen din, og gå til netflix.com/LoginHelp.

2. Oppgi e-postadressen din og klikk på Send meg en e-post.

3. Fra e-postinnboksen din åpner du e-postmeldingen med emnelinjen Fullfør tilbakestillingen av passordet, og klikk på Tilbakestill passord.

4. Følg instruksjonene for å endre passordet, og klikk deretter på Lagre.

5. Åpne Netflix på enheten og logg deretter inn med det nye passordet.