Jeg kan ikke logge inn på Netflix

Hvis du har problemer med å logge inn på Netflix-kontoen din, velger du alternativet som minner mest om problemet ditt.

Hvis du får en feilmelding når du logger på

Hvis du får en Feil passord-melding eller har glemt passordet, må du endre passordet.

Hvis du får en av disse feilmeldingene, går du til den samsvarende artikkelen for å få hjelp:

Hvis du får en annen feilmelding, eller hvis du får en feilkode, kan du søke i brukerstøtten etter den nøyaktige meldingen eller koden for å finne en samsvarende artikkel.

Hvis du ikke kan logge på med noen enheter

Prøv å logge på Netflix-kontoen på en annen enhet. Hvis du ikke kan logge på fra noen enheter, må du kanskje oppdatere kontoen din. Disse artiklene kan være til hjelp:

Hvis du kan logge på én enhet, men ikke en annen, går du til neste alternativ.

Hvis du kan logge inn på én enhet, men ikke en annen

Hvis du kan logge inn på én enhet, men ikke kan logge inn på en annen enhet med samme e-postadresse eller telefonnummer og passord, kan det være et problem med enheten eller nettverket.

Følg trinnene for å løse problemet.

TV eller TV-tilkoblet enhet

Disse stegene løser innloggingsproblemer på smart-TV-er og enheter som er koblet til TV-en, deriblant strømmepinner og mediespillere, mottakere, Apple TV og Xbox- eller PlayStation-spillkonsoller.

Logg inn med en telefon

1. Åpne Netflix på TV-en, og velg Logg inn.

2. Åpne kamera-appen på en telefon eller et nettbrett, og rett den mot TV-skjermen for å skanne QR-koden.

Merk:
    Hvis det ikke vises noen QR-kode, må du bruke fjernkontrollen til å logge inn i stedet.
  3. Trykk på lenken som vises. Hvis det ikke vises noen lenke, åpner du en nettleser og går til netflix.com/tv8.

4. Følg instruksjonene på telefonen eller nettbrettet for å logge TV-en inn på Netflix-kontoen din.

Logg inn med en datamaskin

1. Åpne Netflix på TV-en, og velg Logg inn.

2. Det vises en åttesifret innloggingskode på TV-en.

Merk:
    Hvis det ikke vises noen innloggingskode, må du bruke fjernkontrollen til å logge inn i stedet.
  3. Åpne en nettleser på en datamaskin, og gå til netflix.com/tv8.

4. Skriv inn innloggingskoden som vises på TV-en, og klikk på Fortsett.

5. Logg inn på Netflix-kontoen din hvis du blir spurt om det, og klikk deretter på Begynn å se.

6. TV-en din logges inn på Netflix-kontoen din.

Sjekk e-post og passord

Kontroller at riktig e-postadresse vises på TV-en. Hvis den ikke er det, kan du klikke på Forrige for å gå tilbake og rette den.

Skriv inn passordet ditt på nytt, og husk at Netflix-passord skiller mellom store og små bokstaver. Klikk på pilen på skjermen for å bytte mellom store og små bokstaver. Klikk på Vis passord for å vise passordet og bekrefte at det stemmer.

Start enheten på nytt

1. Koble enheten fra strømuttaket.

2. Trykk én gang på strømknappen på enheten og vent i ett minutt, eller la enheten forbli frakoblet i tre minutter.

3. Koble enheten til igjen.

4. Slå på enheten, og prøv Netflix på nytt.

Tilbakestill passordet

Du må kanskje tilbakestille passordet. Gå til Slik endrer eller tilbakestiller du passordet ditt for å gjøre dette.

Start hjemmenettverket på nytt

1. Slå av enheten, og koble fra strømmen til modemet og ruteren.

2. Vent i 30 sekunder før du kobler til modemet og ruteren.

3. Vent i ett minutt før du slår på enheten.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Noen enheter, modemer og rutere kan bruke litt lengre tid på å koble til internett igjen.

Gjenopprett standard tilkoblingsinnstillinger

Hvis du har endret tilkoblingsinnstillingene til enheten din, må du endre dem tilbake til standard.

Disse innstillingene kan omfatte:

• Egendefinerte modeminnstillinger.

• Virtuelle private nettverk (VPN) eller proxy-tjenesteinnstillinger.

• Egendefinerte DNS-innstillinger.

Hvis du trenger hjelp med å endre disse innstillingene, kan du ta kontakt med produsenten av enheten.

Når du har tilbakestilt disse innstillingene, kan du prøve Netflix på nytt.

Kontakt Internett-leverandøren din

Hvis fremgangsmåten ikke løser problemet, kontakter du Internett-leverandøren din for å få hjelp med å løse problemet med nettverkstilkoblingen.

Internett-leverandøren din kan gjøre følgende:

• Kontrollere om Internett er nede der du befinner deg.

• Løse vanlige problemer med ruter eller modem og feil nettverksinnstillinger.

• Starte nettverkstilkoblingen din på nytt eller tilbakestille nettverkstilkoblingen.

Når du snakker med Internett-leverandøren din, informerer du dem om følgende:

• Om problemet bare oppstår på én enhet eller andre enheter på det samme nettverket.

• Om enheten tilkobles via Wi-Fi eller direkte med en kabel.

Før du avslutter samtalen med Internett-leverandøren din:

• Gå til fast.com i en nettleser for teste Internett-hastigheten din og forbindelsen direkte til Netflix.

• Prøv å spille av Netflix på nytt for å være sikker på at problemet er løst.

Telefon eller nettbrett med Android

Sjekk e-post og passord

Kontroller at riktig e-postadresse vises på skjermen.

Skriv inn passordet ditt på nytt, og husk at Netflix-passord skiller mellom store og små bokstaver. Klikk på Vis for å vise passordet og bekrefte at det stemmer.

Oppdater eller fjern lagrede passord

Enkelte enheter lagrer passord for apper. Du må kanskje oppdatere eller fjerne det lagrede passordet for Netflix for å logge inn.

Hvis du bruker Google til å administrere passordet ditt:

1. Gå til Innstillinger og søk etter Passordlagring.

2. Under Google Play-tjenester trykker du på Passordlagring.

3. Finn og trykk på Netflix i listen. Du må kanskje oppgi skjermlåskoden.

4. Trykk på Slett for å fjerne, eller Rediger for å oppdatere Netflix-passordet.

5. Prøv Netflix på nytt.

Hvis du bruker Samsung Pass:

1. Gå til Innstillinger > Biometri og sikkerhetSamsung Pass. Du må kanskje skrive inn Samsung-passordet ditt.

2. Trykk på Apper under ID-er og passord.

3. Finn og trykk på Netflix i listen,

4. Trykk på Slett, og trykk deretter på Slett igjen for å bekrefte.

Fjern Netflix-appdataene

Hvis du tilbakestiller appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.
  1. Gå til enhetens startskjerm eller app-liste.

2. Trykk og hold på Netflix-appen, og trykk på Appinfo.

3. Trykk på Lagring og buffer > Tøm lagring > OK.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Fremgangsmåten for å fjerne appdataene kan være annerledes for enheten din. Sjekk bruksanvisningen som fulgte med enheten eller ta kontakt med produsenten for å få hjelp.

Tilbakestill passordet

Du må kanskje tilbakestille passordet. Gå til Slik endrer eller tilbakestiller du passordet ditt for å gjøre dette.

iPhone, iPad eller iPod touch

Sjekk e-post og passord

Kontroller at riktig e-postadresse vises på skjermen.

Skriv inn passordet ditt på nytt, og husk at Netflix-passord skiller mellom store og små bokstaver. Klikk på Vis for å vise passordet og bekrefte at det stemmer.

Start iPhone- eller iPad-enheten på nytt

1. Trykk på og hold inne sideknappen og en av volumknappene samtidig til glidebryterne vises. Dra den øverste glidebryteren for å slå enheten helt av.

• Hvis glidebryterne ikke vises, trykker du på og holder inne knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake) helt til den røde glidebryteren vises, og trekk deretter i den.

2. Etter 10 sekunder trykker du på knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake).

3. Når enheten din har startet opp, prøver du Netflix på nytt.

Oppdater eller fjern lagrede passord

Hvis du bruker iCloud-nøkkelring til å lagre passord, må du kanskje oppdatere eller fjerne Netflix-passordet og prøve på nytt. Gå til Apples nettsted for brukerstøtte for å få trinn for å oppdatere eller fjerne et lagret passord.

Tilbakestill passordet

Du må kanskje tilbakestille passordet. Gå til Slik endrer eller tilbakestiller du passordet ditt for å gjøre dette.

Datamaskin eller nettleser

Sjekk e-post og passord

Kontroller at riktig e-postadresse vises på skjermen.

Skriv inn passordet ditt på nytt, og husk at Netflix-passord skiller mellom store og små bokstaver. Klikk på Vis for å vise passordet og bekrefte at det stemmer.

Fjerne informasjonskapselen for Netflix

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette logger deg ut av kontoen din.

2. Velg Logg inn (Sign In), og oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen din.

3. Prøv Netflix på nytt.

Tilbakestill passordet

Du må kanskje tilbakestille passordet. Gå til Slik endrer eller tilbakestiller du passordet ditt for å gjøre dette.

Oppdater nettleseren din

Gå til Nettlesere som støttes av Netflix for å oppdatere nettleseren din eller få en annen nettleser.

Slå på informasjonskapsler i nettleseren

Chrome
  1. Øverst til høyre i Chrome klikker du på MenyMenyikon i Chrome og deretter Innstillinger.

2. Klikk på Personvern og sikkerhet til venstre.

3. Klikk på Tredjeparts informasjonskapsler.

4. Kontroller at innstillingen for Tillat tredjeparts informasjonskapsler er slått på.

5. Prøv Netflix på nytt.

Microsoft Edge
  1. Øverst til høyre i nettleseren klikker du på Innstillinger og mer innstillinger og mer.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Informasjonskapsler og områdetillatelser.

4. Klikk på Behandle og slett informasjonskapsler og nettstedsdata.

5. Kontroller at La nettsteder lagre og lese data i informasjonskapsler (anbefalt) er slått på.

Firefox

1. Klikk på Meny menyknapp øverst til høyre, og klikk deretter på Innstillinger.

2. Klikk på Personvern og sikkerhet til venstre.

3. Bla ned til Historikk. Klikk på nedtrekksmenyen ved siden av Firefox vil.

4. Velg Huske historikk, og klikk deretter på Start Firefox på nytt nå.

5. Prøv Netflix på nytt.

Opera
  1. Velg Meny (Menu) øverst til venstre i nettleseren.

2. Velg Innstillinger (Settings).

3. Rull nedover helt til du ser Informasjonskapsler (Cookies).

4. Sørg for at alternativet Tillat at nettsteder lagrer data på maskinen (anbefales) (Allow local data to be set (recommended)) er valgt.

5. Lukk fanen Innstillinger (Settings) for å lagre de nye innstillingene.

6. Prøv Netflix på nytt.

Safari

1. Klikk på Safari øverst til venstre.

2. Klikk på Innstillinger, og klikk deretter på Avansert.

3. Kontroller at det ikke er merket av for Blokker alle informasjonskapsler.

4. Lukk vinduet og prøv Netflix på nytt.

Hvis du bruker Netflix-appen for Windows, følger du fremgangsmåten for datamaskinen din.

Tilbakestill Netflix-appen for Windows 10

Merk:
Denne fremgangsmåten sletter eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten din.
  1. Klikk på Start-menyen, og klikk deretter på Innstillinger innstillinger-knapp.

2. Klikk på Apper.

3. Gå til Apper og funksjoner, rull ned og klikk på Netflix > Avanserte alternativer.

4. Gå til Tilbakestill, og klikk på Tilbakestill-knappen.

5. Prøv Netflix på nytt.

Tilbakestill Netflix-appen for Windows 11

Merk:
Denne fremgangsmåten sletter eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten din.
  1. Klikk på Start-menyen, og klikk deretter på Innstillinger innstillinger-knapp.

2. Klikk på Apper.

3. Gå til Apper og funksjoner, rull ned og klikk på Netflix > Avanserte alternativer.

4. Gå til Tilbakestill, og klikk på Tilbakestill-knappen.

5. Prøv Netflix på nytt.

Hvis du tilbakestiller appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.
  1. Klikk på Start-menyen, og klikk deretter på Innstillinger innstillinger-knapp.

2. Klikk på Apper > Installerte apper til venstre.

3. Rull ned for å finne Netflix-appen

4. Klikk på Meny menyknapp ved siden av Netflix-appen, og klikk deretter på Avanserte alternativer.

5. Gå til Tilbakestill, og klikk på Tilbakestill-knappen.

6. Prøv Netflix på nytt