Netflix gebruiken op je tv of blu-rayspeler van Samsung

Welkom bij Netflix op je tv, blu-rayspeler of thuisbioscoopsysteem van Samsung. Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies en over het instellen van en afmelden bij je account. Als je niet zeker weet of Netflix wordt ondersteund op je apparaat, volg je de stappen op het tabblad Netflix instellen (Set up Netflix) om de Netflix-app te zoeken.

Netflix-functies
Netflix instellen
Afmelden bij Netflix
Netflix in Ultra HD

Netflix is beschikbaar op veel Samsung-apparaten.

Ondersteunde apparaten bevatten de volgende streamingfuncties:

Ondersteunde regio's
Netflix is beschikbaar in diverse landen wereldwijd. De meeste apparaten werken waar Netflix beschikbaar is, hoewel sommige oudere apparaten alleen werken in het land waar ze zijn aangeschaft. Bekijk ons overzicht van ondersteunde regio's voor details. Als je overweegt om een nieuw apparaat aan te schaffen, vraag dan bij de fabrikant na of Netflix in je regio wordt ondersteund.

Op oudere apparaten wordt je mogelijk gevraagd om naar netflix.com/activate te gaan en je apparaat in te stellen. Op deze apparaten wordt Netflix alleen in de VS en Canada ondersteund.

Navigatie:
op de meeste apparaten kun je bladeren door rijen met series en films, waaronder een speciale rij met je selecties voor Mijn lijst. Elke rij vertegenwoordigt een categorie (Comedy, Drama, Series, etc.) die we je presenteren op basis van wat je hebt gekeken.

Oude apparaten bevatten mogelijk geen rijen met categorieën, maar je kunt wel bladeren door Mijn lijst. Deze kun je samenstellen via de Netflix-website.

Resolutie:
Op de meeste apparaten kun je Netflix in HD streamen via een snelle internetverbinding, waarbij Netflix wordt afgespeeld in de maximaal ondersteunde resolutie. (Zie het artikel Aanbevolen snelheid van internetverbinding voor meer informatie.)

Ondertiteling en alternatieve audio:
lees hoe je ondertiteling, bijschriften en alternatieve audio inschakelt (inclusief 5.1 surround sound), die beschikbaar zijn voor veel series en films. Als je wilt controleren of 5.1-audio wordt ondersteund op je apparaat, ga je naar een Netflix Original om te kijken of deze een optie voor 5.1-audio bevat. Zo niet, dan wordt deze functie niet ondersteund op dit apparaat. Op veel apparaten kun je de weergave van ondertiteling en bijschriften aanpassen. Apparaten die aanpassing niet ondersteunen geven ondertitels en bijschriften weer in hun standaardopmaak of zijn niet ingesteld om ondertitels weer te geven.

Ouderlijk toezicht
Netflix biedt de mogelijkheid om ouderlijk toezicht in te stellen op afzonderlijke profielen.

Wil je je tv, blu-rayspeler of thuisbioscoopsysteem van Samsung koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en selecteer de optie waarmee het apparaat het best wordt beschreven.

Als je op het scherm de Netflix-app ziet:

1. Selecteer Netflix in het startscherm.

2. Selecteer Aanmelden (Sign In).

• Als je Aanmelden (Sign In) niet ziet, selecteer je Ja (Yes) in het scherm Ben je lid van Netflix? (Are you a member of Netflix?).

• Stel je lidmaatschap online in als je nog geen lid bent.

3. Als je een activeringscode ziet, voer deze dan in op netflix.com/activate. Als je geen activeringscode ziet, voer je je e-mailadres en wachtwoord in om je aan te melden.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Voer de volgende reeks in met de pijlknoppen van de controller als je opnieuw wilt beginnen en/of je wilt aanmelden met een ander e-mailadres tijdens deze procedure:

• omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

• Selecteer Afmelden (Sign Out), Opnieuw beginnen (Start Over) of Deactiveren (Deactivate).

Als je op het scherm de optie Internet @TV ziet:

1. Selecteer Internet @TV in het startscherm of druk op de afstandsbediening op Internet @TV.

2. Selecteer Netflix.

3. Selecteer Aanmelden (Sign In).

• Als je Aanmelden (Sign In) niet ziet, selecteer je Ja (Yes) in het scherm Ben je lid van Netflix? (Are you a member of Netflix?).

• Stel je lidmaatschap online in als je nog geen lid bent.

4. Er wordt een code weergegeven. Voer deze activeringscode in op netflix.com/activate.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Voer de volgende reeks in met de pijlknoppen van de controller als je opnieuw wilt beginnen en/of je wilt aanmelden met een ander e-mailadres tijdens deze procedure:

• omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

• Selecteer Afmelden (Sign Out), Opnieuw beginnen (Start Over) of Deactiveren (Deactivate).

Als je op het scherm de optie Internet ziet:

1. Selecteer Internet in het startscherm om het scherm Smart Hub te openen.

2. Selecteer Netflix.

3. Selecteer Aanmelden (Sign In).

• Als je Aanmelden (Sign In) niet ziet, selecteer je Ja (Yes) in het scherm Ben je lid van Netflix? (Are you a member of Netflix?).

• Stel je lidmaatschap online in als je nog geen lid bent.

4. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

5. Selecteer Aanmelden (Sign In).

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Voer de volgende reeks in met de pijlknoppen van de controller als je opnieuw wilt beginnen en/of je wilt aanmelden met een ander e-mailadres tijdens deze procedure:

• omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

• Selecteer Afmelden (Sign Out), Opnieuw beginnen (Start Over) of Deactiveren (Deactivate).

Als je afstandsbediening de knop Netflix heeft

1. Druk op de knop Netflix van de afstandsbediening.

2. Selecteer Aanmelden (Sign In) nadat de Netflix-app is gestart.

3. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in en selecteer Doorgaan (Continue).

Als je afstandsbediening de knop Smart Hub heeft

1. Druk op de knop Smart Hub.

2. Selecteer Netflix.

3. Selecteer Aanmelden (Sign In).

• Als je Aanmelden (Sign In) niet ziet, selecteer je Ja (Yes) in het scherm Ben je lid van Netflix? (Are you a member of Netflix?).

• Stel je lidmaatschap online in als je nog geen lid bent.

4. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

5. Selecteer Aanmelden (Sign In).

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Voer de volgende reeks in met de pijlknoppen van de controller als je opnieuw wilt beginnen en/of je wilt aanmelden met een ander e-mailadres tijdens deze procedure:

• omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

• Selecteer Afmelden (Sign Out), Opnieuw beginnen (Start Over) of Deactiveren (Deactivate).

Volg de onderstaande stappen als je je wilt afmelden bij je Netflix-account op je apparaat.

Afmelden bij Netflix
  1. Begin op de startpagina van Netflix.

2. Ga omhoog en selecteer Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram tandwielpictogram.

3. Selecteer Afmelden (Sign Out).

4. Selecteer Ja (Yes) ter bevestiging.

5. Je krijgt nu de mogelijkheid om je aan te melden als een ander Netflix-lid.

Als je Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram niet kunt vinden:

1. Voer in de Netflix-app de volgende reeks in met de pijltoetsen van je afstandsbediening:
    Omhoog, Omhoog, Omlaag, Omlaag, Links, Rechts, Links, Rechts, Omhoog, Omhoog, Omhoog, Omhoog.

2. Selecteer Afmelden (Sign Out), Opnieuw beginnen (Start Over), Deactiveren (Deactivate) of Resetten (Reset).

3. Je krijgt nu de mogelijkheid om je aan te melden als een ander Netflix-lid.

Netflix is beschikbaar in Ultra HD op de meeste Samsung Ultra HD-tv's. Als je in Ultra HD wilt streamen, heb je het volgende nodig:

globe