Facebook-inloggning fungerar inte på Netflix

Med start 2 maj 2022 stödjer Netflix inte längre inloggning via Facebook-konton. Du måste skapa ett Netflix-lösenord för att logga in på Netflix.
  1. Uppdatera din mobil eller dator, öppna en webbläsare och gå till netflix.com/LoginHelp.

2. Ange din e-postadress och klicka på Skicka e-post till mig.

3. Gå till din inkorg och öppna e-postmeddelandet med ämnet Slutför återställning av lösenord (Complete your password reset request) och klicka på Återställ lösenord (Reset Password).

4. Följ instruktionerna för att ändra ditt lösenord och klicka sedan på Spara (Save).

5. Öppna Netflix på din enhet och logga sedan in med ditt nya lösenord.