Krispee Street – Hjälp och support

Det här spelet är känslosamt (på ett bra sätt!) och går ut på att leta rätt på gömda föremål. Det finns hundratals föremål och karaktärer att hitta och välja bland.

Om spelet

Plattformar: Mobil eller surfplatta med Android, iPhone, iPad eller iPod touch

Spelkategori: Pussel

Antal spelare: En spelare

Spela offline: Ja

Molnlagring: Nej

Det här spelet använder inte molnlagring. Om du avinstallerar spelet eller spelar på en annan enhet måste du börja om från början.

Innehållsklassificering: Gå till spelet i Google Play Store eller App Store

Språk: arabiska, kinesiska (förenklad), kinesiska (traditionell), kroatiska, tjeckiska, danska, holländska, engelska, finska, franska, tyska, grekiska, hebreiska, ungerska, italienska, indonesiska, japanska, koreanska, malajiska, norska, polska, portugisiska (Brasilien), portugisiska (Portugal), rumänska, ryska, spanska (kastiliansk), spanska (Latinamerika), svenska, thailändska, turkiska, ukrainska, vietnamesiska

Utvecklare: Frosty Pop

Så här laddar du ner

Krav

För att spela måste du först installera spelet på din enhet. Det här behöver du:

• En kompatibel enhet:

• En mobil eller surfplatta med Android 8.0 eller senare

• iPhone, iPad eller iPod touch som kör iOS/iPadOS 15 eller senare

• Ett aktivt Netflix-abonnemang

• En internetanslutning för att ladda ner och installera spelet

• Tillräckligt lagringsutrymme på din enhet

Installering

Mobiler och surfplattor med Android

Från Netflix-appen

I Netflix-appen finns en rad som heter Netflix Games på startskärmen och en flik för spel längst ner.

1. Från startskärmen i appen rullar du nedåt för att hitta raden Netflix Games eller trycker på fliken för spel.

2. Tryck på spelet och tryck sedan på Hämta spelet (Get Game). Play Store öppnas.

3. Tryck på Installera (Install).

• Beroende på vilket spel du har valt och vilka inställningar din enhet har kan en skärm som heter Behörigheter (Permissions) dyka upp. Välj Acceptera (Accept).

4. Spelet laddas ner och installeras. Välj Öppna (Open) när installationen är slutförd.

• När ett spel är installerat hittar du det under raden Netflix Games i Netflix-appen. Det kan också finnas på enhetens hemskärm eller programskärm.

5. Välj profil och börja spela!

Från Play Store

Du kan också söka efter ett spel i Google Play Store.

1. Öppna Play Store och sök efter spelets namn. Du kan också söka efter ”Netflix-spel”.

2. Välj spelet bland sökresultaten och tryck på Installera (Install).

• Beroende på vilket spel du har valt och vilka inställningar din enhet har kan en skärm som heter Behörigheter (Permissions) dyka upp. Välj Acceptera (Accept).

3. Spelet laddas ner och installeras. Välj Öppna (Open) när installationen är slutförd.

• När ett spel är installerat hittar du det under raden Netflix Games i Netflix-appen. Det kan också finnas på enhetens hemskärm eller programskärm.

4. Tryck på Fortsätt (Continue) och logga in med e-postadressen och lösenordet för ditt Netflix-konto om du blir ombedd att göra det.

5. Välj din Netflix-profil och börja spela!

Netflix-spel är inte tillgängliga i barnprofiler. Det kan hända att ett spel inte visas för en profil om profilens åldersgräns har ställts in under åldersgränsen för spelet, eller om din enhet inte är kompatibel med spelet.

iPhone, iPad och iPod touch

Från Netflix-appen

Netflix-appen inkluderar en rad för Netflix Games på startskärmen.

1. Bläddra ner på startskärmen för att hitta raden Netflix Games.

2. Tryck på spelet och tryck sedan på Hämta spelet (Get Game). App Store öppnas.

3. Välj Hämta (Get) eller tryck på molnikonen.

4. Spelet laddas ner och installeras. Välj Öppna (Open) när installationen är slutförd.

• När spelet har installerats hittar du det i raden Netflix Games i Netflix-appen. Spelet kan även visas på hemskärmen på din enhet.

5. Spelet kommer att startas med den primära profilen för kontot. Tryck på profilikonen i spelet om du vill ändra till en annan profil och börja spela!

Från App Store

Du kan också söka efter ett spel i App Store.

1. Öppna App Store  och sök efter spelets namn. Du kan också söka efter ”Netflix-spel”.

2. Välj Hämta (Get) eller tryck på molnikonen.

3. Spelet laddas ner och installeras. Välj Öppna (Open) när installationen är slutförd.

• När spelet har installerats hittar du det i raden Netflix Games i Netflix-appen. Spelet kan även visas på hemskärmen på din enhet.

4. Tryck på Nästa (Next) och logga sedan in med e-postadressen och lösenordet för ditt Netflix-konto om du blir ombedd att göra det. Välj Logga in (Log in).

5. Välj profil och börja spela!

Netflix-spel är inte tillgängliga i barnprofiler. Det kan hända att ett spel inte visas för en profil om profilens åldersgräns har ställts in under åldersgränsen för spelet, eller om din enhet inte är kompatibel med spelet.

Felsökning/Problem

Allmän felsökning

Om ett spel hänger sig, kraschar, pausas, går långsamt eller visar en svart skärm kan du försöka med följande steg för att lösa problemet.

• Avsluta och starta om spelet.

• Om det finns en uppdatering för spelet ska du ladda ner den och sedan prova spelet igen.

• Starta om enheten.

Kontakta oss om inget av dessa steg löser ditt problem, eller om du tvingas utföra dem om och om igen. Berätta för oss vilket spel du spelar och vilket problem du har stött på.

Hittar du inte vad du letar efter? Läs vår artikel Netflix Games. Du kan också kontakta oss.