Into the Dead 2: Unleashed – Spelsupport

Gör allt i din makt för att rädda din familj och överleva en zombieapokalyps i det här fartfyllda skjutarspelet! Hur långt är du beredd att gå för att överleva?

Om spelet

Spelkategori: Action

Antal spelare: En spelare

Plattformar: mobil eller surfplatta med Android och iPhone, iPad eller iPod touch

Spela offline: Ja

Molnlagring: Ja

Innehållsklassificering: Gå till spelet i Google Play Store eller App Store

Språk: arabiska, danska, engelska, finska, franska, holländska, indonesiska, italienska, japanska, kinesiska (förenklad), kinesiska (traditionell), koreanska, malajiska, norska, polska, portugisiska (Brasilien), ryska, spanska (Latinamerika), spanska (Kastilien), svenska, thailändska, turkiska, tyska, vietnamesiska

Utvecklare: PikPok

Så här laddar du ner

Krav

För att spela måste du först installera spelet på din enhet. Det här behöver du:

• En kompatibel enhet:

• En mobil eller surfplatta med Android 8.0 eller senare

• iPhone, iPad eller iPod touch som kör iOS/iPadOS 15 eller senare

• Ett aktivt Netflix-abonnemang

• En internetanslutning för att ladda ner och installera spelet

• Tillräckligt lagringsutrymme på din enhet

Installering

Mobiler och surfplattor med Android

Från Netflix-appen

I Netflix-appen finns en rad som heter Mobilspel på startskärmen och en flik för spel längst ner.

1. Från startskärmen i appen rullar du nedåt för att hitta raden Mobilspel eller så trycker du på fliken för spel.

Obs!
    Ser du inte raden Mobilspel eller fliken spel? Se till att du har den senaste versionen av Netflix-appen. Gå till Uppdatera Netflix-appen på din Android-enhet.
  2. Tryck på spelet och tryck sedan på Hämta spelet (Get Game). Play Store öppnas.

3. Tryck på Installera (Install).

• Beroende på vilket spel du har valt och vilka inställningar din enhet har kan en skärm som heter Behörigheter (Permissions) dyka upp. Välj Acceptera (Accept).

4. Spelet laddas ner och installeras. Välj Öppna (Open) när installationen är slutförd.

• När ett spel är installerat kan du öppna det från raden Mobilspel eller fliken Spel i Netflix-appen. Du kan också trycka på spelets ikon på enhetens hemskärm eller programskärm.

5. Spelet startar. Tryck på profilikonen i spelet om du vill ändra till en annan profil. Sedan är det bara att börja spela!

Från Play Store

Du kan också söka efter ett spel i Google Play Store.

1. Öppna Play Store och sök efter spelets namn eller visa alla tillgängliga Netflix-spel.

2. Välj spelet bland sökresultaten och tryck på Installera (Install).

• Beroende på vilket spel du har valt och vilka inställningar din enhet har kan en skärm som heter Behörigheter (Permissions) dyka upp. Välj Acceptera (Accept).

3. Spelet laddas ner och installeras. Välj Öppna (Open) när installationen är slutförd.

• När ett spel är installerat kan du öppna det från raden Mobilspel eller fliken Spel i Netflix-appen. Du kan också trycka på spelets ikon på enhetens hemskärm eller programskärm.

4. Tryck på Fortsätt (Continue) och logga in med e-postadressen och lösenordet för ditt Netflix-konto om du blir ombedd att göra det.

5. Välj din Netflix-profil och börja spela!

Netflix-spel är inte tillgängliga i barnprofiler. Det kan hända att ett spel inte visas för en profil om profilens åldersgräns har ställts in under åldersgränsen för spelet, eller om din enhet inte är kompatibel med spelet.

iPhone, iPad och iPod touch

Från Netflix-appen

Netflix-appen inkluderar en rad för mobilspel på startskärmen.

1. Från startskärmen i appen rullar du ner till raden Mobilspel.

Obs!
    Ser du inte raden Mobilspel? Se till att du har den senaste versionen av Netflix-appen. Gå till Så här uppdaterar du Netflix-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Tryck på spelet och tryck sedan på Hämta spelet (Get Game) eller Spela spelet (Play Game).

3. Tryck på Hämta (Get) eller på molnikonen i App Store-meddelandet.

4. Spelet laddas ner och installeras. Tryck på Öppna (Open) när installationen är slutförd.

• När ett spel är installerat kan du öppna det från raden Mobilspel i Netflix-appen eller genom att trycka på ikonen på enhetens hemskärm.

5. Spelet startar. Tryck på profilikonen i spelet om du vill ändra till en annan profil. Sedan är det bara att börja spela!

Från App Store

Du kan också söka efter ett spel i App Store.

1. Öppna App Store och sök efter spelets namn eller visa alla tillgängliga Netflix-spel.

2. Välj spelet i sökresultaten och tryck på Hämta (Get) eller på molnikonen.

3. Spelet laddas ner och installeras. Tryck på Öppna (Open) när installationen är slutförd.

• När ett spel är installerat kan du öppna det från raden Mobilspel i Netflix-appen eller genom att trycka på ikonen på enhetens hemskärm.

4. Tryck på Nästa (Next) och logga sedan in med e-postadressen och lösenordet för ditt Netflix-konto om du blir ombedd att göra det. Välj Logga in (Log in).

5. Välj din Netflix-profil och börja spela!

Netflix-spel är inte tillgängliga i barnprofiler. Det kan hända att ett spel inte visas för en profil om profilens åldersgräns har ställts in under åldersgränsen för spelet, eller om din enhet inte är kompatibel med spelet.

Frågor om spel

Har du fastnat någonstans i spelet? Undrar du hur något funkar? Har du frågor om inställningar i spelet?

Läs artikeln Into the Dead 2 – Frågor om spel för att få svar på vanliga frågor om spelet.

Felsökning/Problem

Har du problem med spelet? Här är några lösningar på vanliga problem som du kan testa.

Spelet stängs ned, fryser eller slutar svara

Om spelet slutar att fungera, slutar svara eller plötsligt stängs ned:

Prestandaproblem eller visuella problem

Om spelet laggar, grafiken hackar eller prestandan är dålig:

Problem med spelljud eller volym

Om du inte hör något ljud eller volymen är för låg:

• Kontrollera enhetens volyminställningar. Kontrollera att lägen som Ljudlös eller Stör ej är avstängda på din mobil.

• Om spelet har separata ljudinställningar kontrollerar du att dessa är påslagna och att volymen är tillräckligt hög.

• Om enheten är ansluten till högtalare eller hörlurar via Bluetooth provar du att stänga av och sätta på Bluetooth igen.

Om ljudet hackar:

Felmeddelanden eller felkoder i spelet

Om du stöter på något av dessa fel ska du välja artikeln som matchar felet nedan för att lösa problemet.

Kontakta oss och beskriv problemet om du ser ett annat felmeddelande eller en annan felkod.

Ditt spelförlopp eller objekt i spelet har försvunnit

Kontakta oss om ditt spelförlopp gått förlorat eller återställts, eller objekt i spelet saknas:

Kontakta oss om problemet kvarstår trots att du har följt instruktionerna så hjälper vi dig.

Hittar du inte vad du letar efter? Läs vår artikel Netflix Games. Du kan också kontakta oss.