Vad är Netflix?

Titlar som streamar på Netflix på olika enheter

Netflix är en abonnemangsbaserad streamingtjänst. Medlemmar kan titta på serier och filmer på valfri internetansluten enhet.

Beroende på vilket abonnemang du har kan du även ladda ner serier och filmer till iOS-, Android- eller Windows 10-enheter och titta utan internetanslutning.

Om du redan är medlem, men vill veta mer om hur du använder Netflix, kan du besöka Komma igång med Netflix.

Serier och filmer

Rader med bilder som visar olika serier och filmer som streamar på Netflix

Netflix-innehåll varierar mellan olika regioner och kan förändras över tid. Välj bland ett stort utbud av prisbelönt originalinnehåll från Netflix, serier, filmer, dokumentärer och mer

Ju mer du tittar, desto bättre blir Netflix på att rekommendera serier och filmer.

Enheter som stöds

Några av de Netflix-enheter som stöds

Du kan titta på Netflix via alla enheter med internetanslutning som erbjuder Netflix-appen, inklusive smart-tv-apparater, spelkonsoler, streamingspelare, digitalboxar, smartphones och surfplattor. Du kan även titta på Netflix i webbläsaren på din dator. Du kan gå igenom våra systemkrav för webbläsarkompatibilitet och läsa våra hastighetsrekommendationer för internetanslutning för att få så bra prestanda som möjligt.

Obs!
Ett litet antal enheter går kanske inte att använda med alla abonnemang.