Vad är Netflix?

Netflix är en abonnemangsbaserad streamingtjänst. Medlemmar kan titta på serier och filmer utan reklam på valfri internetansluten enhet.

Medlemmar kan även ladda ner serier och filmer till din iOS-, Android- eller Windows 10-enhet och titta utan internetanslutning.

Om du redan är medlem, men vill veta mer om hur du använder Netflix, kan du besöka Komma igång med Netflix.

Serier och filmer

Netflix-innehåll varierar mellan olika regioner och kan förändras över tid. Välj bland ett stort utbud av prisbelönt originalinnehåll från Netflix, serier, filmer, dokumentärer och mer.

Ju mer du tittar, desto bättre blir Netflix på att rekommendera serier och filmer som vi tror att du kommer att gilla.

Du kan titta på en del av innehållet som Netflix har att erbjuda innan du registrerar dig.

Enheter som stöds

Du kan titta på Netflix via alla enheter med internetanslutning som erbjuder Netflix-appen, inklusive smart-tv-apparater, spelkonsoler, streamingspelare, digitalboxar, smartphones och surfplattor. Du kan även titta på Netflix i webbläsaren på din dator. Du kan gå igenom våra systemkrav för webbläsarkompatibilitet och läsa våra hastighetsrekommendationer för internetanslutning för att få så bra prestanda som möjligt.