Kan niet met Facebook inloggen op Netflix

Sinds 2 mei 2022 kun je niet meer met je Facebook-gegevens inloggen. Als je wilt inloggen op Netflix, moet je een Netflix-wachtwoord maken.
  1. Open een browser op je telefoon of je computer en ga naar netflix.com/LoginHelp.

2. Voer je e-mailadres in en klik op Stuur me een e-mail.

3. Open in je inbox de e-mail met het onderwerp Je aanvraag voor het opnieuw instellen van je wachtwoord invullen en klik op Wachtwoord opnieuw instellen.

4. Volg de instructies om je wachtwoord te veranderen en klik op Opslaan.

5. Open Netflix op je apparaat en log in met je nieuwe wachtwoord.