Ik ontvang een activeringscode wanneer ik Netflix probeer te starten.

Op sommige apparaten wordt je mogelijk gevraagd om het apparaat te activeren of dit te koppelen aan je Netflix-account voordat je kunt aanmelden. Dit gebeurt meestal met een gloednieuw apparaat of een apparaat waarvan de software onlangs is bijgewerkt.

Als op het apparaat een activeringscode wordt gegenereerd, moet je als volgt deze code invoeren op onze website:

1. Ga naar Netflix.com/activate.

2. Selecteer als je bent aangemeld het profiel waarmee je Netflix wilt kijken.

3. Vul het veld Voer code in (Enter code) in.

4. Klik op Activeren (Activate).

5. Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Als het bericht Ongeldige code verschijnt. Controleer de code en probeer het opnieuw. Als je apparaat na het uitvoeren van de bovenstaande stappen nog steeds de activeringspagina blijft weergeven, volg dan de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

1. Schakel het apparaat uit.

2. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Steek de stekker weer in het stopcontact en herhaal de bovenstaande activeringsstappen.