Activeringscode bij het openen van Netflix

Op sommige apparaten wordt je gevraagd om het apparaat te activeren of te koppelen aan je Netflix-account voordat je kunt inloggen. Dit gebeurt meestal met een nieuw apparaat of een apparaat waarvan de software onlangs is bijgewerkt.

Als op het apparaat een activeringscode wordt gegenereerd, voer deze code dan in op de Netflix-website:

1. Ga naar Netflix.com/activate.

2. Log in en selecteer een profiel.

3. Vul het veld Voer code in in.

4. Klik op Activeren.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account.

Als het bericht Ongeldige code verschijnt. Controleer de code en probeer het opnieuw. Als je apparaat de activeringspagina blijft weergeven, volg dan de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

1. Schakel het apparaat uit.

2. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Steek de stekker weer in het stopcontact en herhaal de bovenstaande activeringsstappen.