Bildproblem med Netflix

Om du drabbas av bild- eller visningsproblem med alla serier eller filmer på Netflix kan du oftast lösa problemet genom att följa några enkla steg. Välj ditt problem nedan för att komma igång.

Obs!
Om det bara är en serie eller film som har bildproblem kan du rapportera problemet direkt till Netflix.

Bilden är suddig, av låg kvalitet eller pixelerad

Det finns flera sätt att åtgärda dålig bildkvalitet på Netflix. Följ våra steg för att få bästa möjliga videokvalitet på din enhet.

Bilden är svart eller vit

Om du ser en svart, tom eller vit skärm när du försöker titta på eller öppna Netflix beror det vanligtvis på ett problem med din enhet eller kabeln som ansluter enheten till din tv.

Använd länkarna nedan för att komma till steg du kan följa för att lösa problemet.

Bilden är förvrängd, hackar eller hoppar

Om bilden är förvrängd, har fel storlek, hackar eller hoppar under uppspelning beror det oftast på ett problem med inställningarna på din tv eller streamingenhet.

Använd länkarna nedan för att komma till steg du kan följa för att lösa problemet.

Problem med bildens färg eller nyanser

Om bilden har fel färg eller nyans när du försöker titta på Netflix beror det oftast på ett problem med inställningarna på din enhet, eller kabeln som ansluter enheten till din tv.

Använd länkarna nedan för att komma till steg du kan följa för att lösa problemet.

Om bilden har en färg eller nyans som inte finns med på listan ovan kan du kontakta oss för att få mer hjälp.

Andra bildproblem

Om du har ett annat bildproblem kan du använda länkarna nedan för att komma till steg som kan lösa problemet.

Om du har ett bildproblem som inte finns med någonstans på den här sidan kan du kontakta oss för att få mer hjälp.