Netflixin käytön aloittaminen

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä! Hienoa, että tulit mukaan. Autamme sinua mielellämme saamaan mahdollisimman paljon irti jäsenyydestäsi. Alla on hyödyllisiä tietoja, joilla pääset alkuun. Jos jotakin aihetta ei ole käsitelty tässä, voit etsiä sitä ohjekeskuksesta. Jos et ole vielä rekisteröitynyt ja haluat lukea lisää, siirry kohtaan Mikä Netflix on?

Sisäänkirjautuminen

Kun olet avannut Netflix-sovelluksen tai Netflix-sivuston, valitse Kirjaudu sisään, niin pääset tilillesi katsomaan TV-sarjoja ja elokuvia. Voit kirjautua sisään millä tahansa Netflix-yhteensopivalla laitteella tai useilla yhteensopivilla laitteilla. Ongelmatapauksissa voit etsiä neuvoja vianmääritykseen kohdasta Sisäänkirjautuminen Netflixiin ei onnistu. Jos sinulla ei vielä ole Netflix-sovellusta, siirry kohtaan Miten lataan Netflix-sovelluksen?

Profiilien luominen

Voit luoda profiileja taloutesi jäsenille. Näin jokainen saa oman yksilöllisen Netflix-kokemuksen. Tililläsi voi olla enintään viisi eri profiilia, ja jokaisen ikärajan voi asettaa erikseen. Jokainen profiili saa omat suosituksensa, jotka perustuvat profiilin arvioihin ja valintoihin.

TV-sarjojen ja elokuvien hakeminen

Kun etsit lisää katsottavaa, hae kiinnostavia nimikkeitä tai selaa Netflixin ehdotuksia. Kun alat katsoa ja arvioida nimikkeitä, löydämme sinulle suosituksia sisällöistä, joista luultavasti pidät. Useissa nimikkeissä voit myös ottaa tekstityksen, kuulovammaistekstityksen tai vaihtoehtoisen puhekielen käyttöön tai voit selata nimikkeitä haluamallasi teksitys- tai puhekielellä.

Tilin hallinta

Voit milloin tahansa päivittää tilisi tietoja ja vaihtaa sähköpostisi, puhelinnumerosi tai jäsensopimuksesi valitsemalla Netflix-valikosta kohdan Tili. Profiili ja lapsilukko -asetuksilla voi myös säätää sisältöasetuksia, kuten toistoasetuksia sekä puhe- ja tekstityskieltä. Seuraavat olevat artikkelit opettavat sinulle tilin hallintaa.

Jäsenyys ja laskutus

Sopimuksen tiedot

Asetukset

Oma profiili

Eri laitteilla katseleminen

Onko sinulla useita Netflix-yhteensopivia laitteita? Voit vaihtaa laitetta milloin vain! Jäsensopimuksesi määrää, kuinka monella näytöllä voit katsella yhtä aikaa, mutta se ei rajoita sitä, kuinka monta laitetta voit yhdistää tiliisi. Jos haluat jatkaa katselua uudella tai toisella laitteella, sinun tarvitsee vain kirjautua Netflixiin kyseisellä laitteella. Osoitteesta devices.netflix.com voit lukea lisätietoja yhteensopivista laitteista, ja artikkelimme Netflix-sovelluksen lataamisesta auttaa sinua uuden laitteen käyttöönotossa.

Katselu missä vain

Netflix on saatavilla yli 190 maassa ympäri maailmaa. Jos tiedät olevasi jossain vaiheessa ilman verkkoyhteyttä, voit ladata TV-sarjoja ja elokuvia Netflixiin. Haluatko katsoa Netflixiä eri leveyspiirillä tai aikavyöhykkeellä? Lue tietoja siitä, mitä on odotettavissa matkoilla tai muuton yhteydessä.