Enheder understøttet af Netflix | Se Netflix på dit tv, din mobil eller din computer

Du kan se Netflix på enhver understøttet enhed med Netflix-appen installeret, såsom et smart-tv, en tablet, en streamingafspiller eller en spilkonsol, eller ved at gå til netflix.com på en computer.

Tv'er og tv-streamingenheder

Mange tv'er, tv-streamingenheder og medieafspillere leveres med Netflix-appen installeret. Kom i gang ved at bruge nedenstående links, og se, hvordan du får Netflix på din enhed.

Bemærk:
Netflix er muligvis ikke længere tilgængelig på nogle tv'er og tv-streamingenheder, der er fremstillet før 2014.

Kan du ikke se din enhed? Søg efter din enheds navn eller producent i vores Hjælp-center for at få flere oplysninger. Kontakt os eller producenten af din enhed for at få flere oplysninger om understøttelse af din enhed.

Mobiltelefoner og tablets

Du kan se Netflix på enhver understøttet mobil eller tablet. Kom i gang ved at bruge nedenstående links for at se de specifikke krav og finde ud af, hvordan du får Netflix-appen på din enhed.

Computere

Du kan se Netflix på Mac-, Windows- eller Chromebook-computere. Kom i gang ved at gå til netflix.com i en understøttet webbrowser, eller hent Netflix-appen til Windows.

Bemærk:
For at undgå startvanskeligheder skal du kontrollere, at din computer og browser lever op til disse systemkrav.

Kabelbokse

Mange udbydere af internet, kabel-tv og betalings-tv leverer Netflix-appen på deres enheder. Sådan kommer du i gang: Søg efter navnet på din udbyder i vores Hjælp-center for at kontrollere, om Netflix er tilgængelig på din enhed. Få mere at vide om enhedsunderstøttelse ved at kontakte os eller det firma, der har leveret din enhed.

Spilkonsoller

Du kan se Netflix på disse populære spilkonsoller. Kom i gang ved at bruge nedenstående links, og se, hvordan du får Netflix på din spilkonsol.